kuba741 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Čuste....,tak co dělá někdo z vás break?Já osbně ano,a zacal jsem v rijnu co zvladate ?A jaký máte na tento krásný tanec názor??A taky vaše nejoblíběnější technika???? Pro mě je to určiě turtle freez s točením windmill který se ted učím a toprock a footwork. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Já myslím že je to totální píčovina ( můj názor :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Natoč a upni video, ať se zasměju..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Každý má svůj názor podle mě to je normální věc jako pro mě fotbal...A někdy některé breaky obdivuju.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ale ale diskutujme xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Však kuba ma video :-D Jinak u nás ve škole to dělají už hodně let a dost se mi to od nich líbí :- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 console forum a řešíš styl tance nebo co to je, ty jednou parádně zaspamuješ forum :D abych nebyl OT: myslím si že je to tanec o ničem točit se nahlavě jak nějakej vůl nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Taky bych rád viděl to video, ať se dá podle něčeho soudit. Jinak bboying jsem taky jednu dobu dělal, jak bylo řečeno výše každý má svůj koníček nebo životní styl někdo fotbal a někoho zase zajímá tanec, který vznikal na ulicích v Bronxu. Bohužel teď už na to Kubo nemám moc času, tak se zajímám o tohle téma spíš jen v teoretické rovině a překládám články a dávám je na své forum, které se věnuje právě bboyingu. CHheVvy: Věc názoru, každej kdo tomu nerozumí říká právě tohle, není to o točení na hlavě ;), ale uznávám, že na console forum tohle téma fakt asi nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Breakdance je celkem vklidu .. ale vic se mi libi Freestyle karate :D ... prostě salta atd .. toe mrtě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Breakdance se mi nelíbí takové to máchání těma pařátkama, ale chtěl ybch umět všechyn ty finty a sílu jakoou ovládají....ale na jinou hudbu no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.