tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 PSPTV v0.5 Jedná se o modifikaci HB aplikace PSPtube pro streamování TV. Používá HighMemMod pro využití celé RAM paměti PSP (Fat 32MB, Slim 64MB) Download: http://rapidshare.com/files/349075002/PSPTVv0.5.rar http://www.edisk.cz/stahni/39277/PSPTVv0.5.rar_2.47MB.html Info: Rozbalte archiv. Složku PSPTV nahrajte na kartu do složky PSP/GAME. Ve složce EXE najdete 2 PC aplikace- ASX Creator slouží pro vyhledávání dalších stanic- ICOn Creator vytváří náhledy (např. jako mají videa v PSP) Základní kanály: * Skynews * BackYard Wrestling * London TV News * NASA TV * NBC Weather Plus * Astro TV * Canal Savoir * Online Racing * Sport Italia * Tempe 11 * Al Jazeera Sport * ABC News * TB Channel Jak přidat další stanice: Nejdřív musíte na internetu najít nějaký Livestream TV. Spusťte aplikaci ASX Creatorpozn. Pokud vám při spuštění bude hlásit chybu, že vám chybí soubor COMDLG32.OCX, stáhněte ho a vložte do složky WINDOWS/SYSTEM32http://www.ascentive.com/support/new/support_dll.phtml?dllname=COMDLG32.OCX Po spuštění programu uvidíte v levé čísti kód. Vložte odkaz na stream TV mezi uvozovky. Můžete změnit i název, který se bude zobrazovat.<ASX VERSION="3"><TITLE>Název SEM</TITLE><ENTRY><REF HREF="ODKAZ SEM"/></ENTRY></ASX> Přes program ICON Creator si můžete vytvořit ke stanici náhled. Soubor ASX a případně i soubor náhledu (oba stejný název), překopírujte na kartu do složky PSP/GAME/PSPTV/favorites Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 jen zpravy a jeste anglicky :D lepsi by bylo eurosport 2 nebo aspon ceska Nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 A od čeho myslíš, že tam jsou ty dvě PC aplikace? Pomocí těch si můžeš přidávat další stanice. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Cau. Chci poradit jak mám najít nové stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Přidán podrobnější návod, jak přidávat další stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ma nekdo zkusenosti s tim pridavanim stanic? ....dostal tam nekdo neco ceskyho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 sem zkousel CT4 ale neslo to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ide to niekomu??mne to strasne seka a asi po dvadsiatich sekundach vypne psp...mam fatko..a internet mam optiku takze dost rychly..mam odkazy aj na novu...novu cinemu..ale neak to nestiha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jj zkousel jsem vice online TV a zadna nesla jen ty co tam jsou originál a obcas se mi taky PSP vyplo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolucij Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Spustil jsem to jde to v pho zapnu video a ono to ukáže jeden obrázek a potom to nejede, tak zapnu jiny a ono mi to vypne uplne psp CO STIM JE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.