Karcy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 čau, šlo by nějak udělat abych psp nabijel pres usb? mam psp fat 1001 ,oddělal sem tam konektor na nabíjení :cry: díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Jedině udělat HW modifikaci.. to se už víc vyplatí nová deska s konektorem na nabíjení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 a dá se do desky přidělat nějak konektor na nabíjení? a nejde to nabíjet přes pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 http://www.playcentrum.cz/power-socket-psp-366501.htm A jak bys to asi chtěl nabíjet přes PC?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 a dík za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 No to je to, o čem jsem psal.. musel bys rozdělat PSP a upravit USB port Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ok dík tak já tam přidělám novej konektor 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tekken90 : tak sem se pohrabal v HW a jede mi nabijeni přes USB :wohow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karcy
čau, šlo by nějak udělat abych psp nabijel pres usb?
mam psp fat 1001 ,oddělal sem tam konektor na nabíjení :cry:
díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.