14titi Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Cus chtěl bych hrát ps2 hry z flashky,ale nemam v menu free mc bootu žádnou možnost jak to spustit.V návodu mám,že mám v menu spustit program USB war loader,nebo tak nějak,ale já to tam nemám.Mám free mc bott 1.8. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Přez flasku je to naprt :-/ Je lepší mít kvalitní přenosnej disk do USB ,jinak se hry sekají. Někde na netu je podrobnej seznam her ,který dou a nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 díky,ale nevíš kde to spustim?Přes disc to pujde přes ten hd loader?A nevíš přes co to spustit?Taky jsem četl,že se to seká,ale mám docela rychlou flešku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 vyřešeno návod byl na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 vyřešeno návod byl na youtube Cau, mohl bys pls postnout link na ten navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.