Bios Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zdravím dnes se mi stala taková nepříjemnost jednozu jsem kupoval od chlapka jednu věc a on toho poslal míň takže mi vrátí peníze na učet. Nechal jsme si to převést 1.2 2010 na kamarádův učet ČSOB . Do dnes tam nic není podezříval jsme oba dva a nechal jsme si zaslat výpisy opravdu od toho chlapka peníze odešly a od kamrada mám taky výpis a na učtě nic není ! CHtěl jsme se zeptat jak tento problém řešit ? TEn chlap má banku Komerční banku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 a jak dluho to je co to posílal zpátky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 biosi ty jsi opravdu expert, říká ti něco prsten od arabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 :D Hoši já za to nemužu :D On to převedl 1.2 dnes je 11.2 a fakt tam nic není :( a čísla učtu sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 biosi ty jsi opravdu expert, říká ti něco prsten od arabely ? ty si vul :lol: pardon na toto neslo nereagovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ty si vul :lol: pardon na toto neslo nereagovat :lol: nebud drzy smrade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 A co třeba takhle zajít do banky ? A teď mi napiš " jeeee to mně nenapadlo " ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Dnes jsme tam byl napíšou mi prý mailem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Dnes jsme tam byl napíšou mi prý mailem :) Tak nevím co to řešiš tady zbytečný topic, ale to je už normální zvykl jsem si...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 No zajímalo mě jestli je to normální ? Vždy to trvalo asi 1-3 dny nikdy tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jakým mailem, to ti měli říct rovnou na přepážce, jestli do čsob došla nějaká platba z kb z toho účtu, pokud to někam zabordelili. Navíc bych se zašel zeptat spíš do KB, co jak a proč. Oni ti tu informaci samozřejmě v KB nebudou chtít říct, protože nejde o tvůj účet, ale kdybys dělal hodně psí oči, tak by se možná dali nalákat :D jseš si jistý, že to ten chlap opravdu odeslal? Nebo není tam fakt seknutá nějaká chyba - kód banky, variabilní symbol nebo jánevímco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ne na jeho starně chyba není poslal mi výpis kde je to jasně napsáno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 taky ti takový vypis udělám v photoshopu :D abych neotečkoval thread: zavolejte bance a začněte to řešit než bude pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 JO ale ja to mam vyfoceno i z plochou prostě se vším nejedná se o fake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 hele, jak jsem psal - ty to nepořešíš, do své banky musí jít hlavně ten, kdo platil, a zjistit, co se s těma prachama stalo. A nevím, jaké výpisy máš, ale seš si úplně jistý tím svým kámošem? Jak tady někdo zmínil, takový nějaký výpis ti vyrobí na počkání kdekdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Udělám ti výpis aji s plochou :D ve photoshopu :D Mě se stalo nedávno něco podobnýho :D akorát že já byl z ničeho nic v mínusu 12000,- a nevěděl sem ani za boha za co, na výpisu z účtu nic nebylo , tak sem volal do banky a oni se podívaly a řekli že sami nevyjou jak je to možný :D... jinak k tobě, zajdi do Komerčky a zeptej se esi bylo z toho a tohto čísla odesláno něco na toto a toto číslo... pokud ti řeknou, že ano až pak se ptej, proč ti tedy peníze ještě nedošli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ale to oni mu právě neřeknou. O žádném cizím účtu ti nic neřeknou. Tobě by přece taky nebylo příjemné, kdyby někomu sdělili třeba i jenom to, jestli jsi někam toho a toho dne posílal platbu. To všechno tuším podléhá bankovnímu tajemství. Navíc ani ten cílový účet není jeho, jak psal, patří někomu jinému. Kdyby aspoň to, tak by se možná dalo něco z nich vymámit, ale takhle-pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Byl jsme nejdřív sám v bance tam mi neřekli nic protože ůčet není muj tak tam volal kamoš a říkal že mu ta bankérka řekla že se mu někdo pokoušel vzaskat platbu na učet ale že transakce nebyla dokončena z důvodu že nemá dostatek financí na učtě ? Je to možné? Výpis od něj mám a je tam jasně vidět že to poslal a na kamošovím učtě nic není a ten týpek kterej to "prý poslal" tak mě řekl že se o tom nebude bavit a rozloučil se se mnou jak to mám řesit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Pls help me ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 jako on mohl odeslat platbu, ale transakce nemusela být uskutečněna z důvodů nedostatků financí na účtu a tento důvod ti i řekli v bance, takže jsi byl napálen :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 V tom případě je to jasné - přesně jak říká romiik. Prostě tě asi napálil. To, že byl pokus o transakci je fajn, ale pokud nebyla dokončena z důvodu nedostatku peněz na účtě tak je ti ta informace vlastně úplně na nic. Nečetla jsem celou diskuzi, ale kolik ti dluží? Jestli vůbec tak nějak má cenu se snažit to řešit nějakým dalším způsobem. Btw od koho máš ten chlápkům výpis? Ten ti jako poslal on emailem? V tom případě je to jasně vytvořenej výpis ve Photoshopu, protože ve výpisu se neukážou transakce, které nebyly dokončeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ano ten výpis mi poslal mailem, dluží mi 800Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ano ten výpis mi poslal mailem, dluží mi 800Kč byl jsi doběhnut, zabal to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Asi se to z něj nedá nijak dostat když to zapře :( že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ne, když to zapře, máš prostě smůlu. Předpokládám, že to nebyl nějaký obchod přes Aukro, ale jen tak na netu někde na bazaru jsi na něj narazil (bazos, sbazar, ibazar atd já nevím kde) - kdyžtak napiš kde. Na tu stránku, kde jsi ho našel napiš, že tě pán ten a ten, bydliště atd okradl - aby si na něj lidi dávali pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.