Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Převod--Peníze se ztratily :D


Bios

Recommended Posts

Zdravím dnes se mi stala taková nepříjemnost jednozu jsem kupoval od chlapka jednu věc a on toho poslal míň takže mi vrátí peníze na učet. Nechal jsme si to převést 1.2 2010 na kamarádův učet ČSOB . Do dnes tam nic není podezříval jsme oba dva a nechal jsme si zaslat výpisy opravdu od toho chlapka peníze odešly a od kamrada mám taky výpis a na učtě nic není ! CHtěl jsme se zeptat jak tento problém řešit ? TEn chlap má banku Komerční banku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakým mailem, to ti měli říct rovnou na přepážce, jestli do čsob došla nějaká platba z kb z toho účtu, pokud to někam zabordelili. Navíc bych se zašel zeptat spíš do KB, co jak a proč. Oni ti tu informaci samozřejmě v KB nebudou chtít říct, protože nejde o tvůj účet, ale kdybys dělal hodně psí oči, tak by se možná dali nalákat :D jseš si jistý, že to ten chlap opravdu odeslal? Nebo není tam fakt seknutá nějaká chyba - kód banky, variabilní symbol nebo jánevímco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele, jak jsem psal - ty to nepořešíš, do své banky musí jít hlavně ten, kdo platil, a zjistit, co se s těma prachama stalo. A nevím, jaké výpisy máš, ale seš si úplně jistý tím svým kámošem? Jak tady někdo zmínil, takový nějaký výpis ti vyrobí na počkání kdekdo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělám ti výpis aji s plochou :D ve photoshopu :D

Mě se stalo nedávno něco podobnýho :D akorát že já byl z ničeho nic v mínusu 12000,- a nevěděl sem ani za boha za co, na výpisu z účtu nic nebylo , tak sem volal do banky a oni se podívaly a řekli že sami nevyjou jak je to možný :D...

jinak k tobě, zajdi do Komerčky a zeptej se esi bylo z toho a tohto čísla odesláno něco na toto a toto číslo... pokud ti řeknou, že ano až pak se ptej, proč ti tedy peníze ještě nedošli...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to oni mu právě neřeknou. O žádném cizím účtu ti nic neřeknou. Tobě by přece taky nebylo příjemné, kdyby někomu sdělili třeba i jenom to, jestli jsi někam toho a toho dne posílal platbu. To všechno tuším podléhá bankovnímu tajemství. Navíc ani ten cílový účet není jeho, jak psal, patří někomu jinému. Kdyby aspoň to, tak by se možná dalo něco z nich vymámit, ale takhle-pochybuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsme nejdřív sám v bance tam mi neřekli nic protože ůčet není muj tak tam volal kamoš a říkal že mu ta bankérka řekla že se mu někdo pokoušel vzaskat platbu na učet ale že transakce nebyla dokončena z důvodu že nemá dostatek financí na učtě ? Je to možné? Výpis od něj mám a je tam jasně vidět že to poslal a na kamošovím učtě nic není a ten týpek kterej to "prý poslal" tak mě řekl že se o tom nebude bavit a rozloučil se se mnou jak to mám řesit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom případě je to jasné - přesně jak říká romiik. Prostě tě asi napálil. To, že byl pokus o transakci je fajn, ale pokud nebyla dokončena z důvodu nedostatku peněz na účtě tak je ti ta informace vlastně úplně na nic. Nečetla jsem celou diskuzi, ale kolik ti dluží? Jestli vůbec tak nějak má cenu se snažit to řešit nějakým dalším způsobem.

Btw od koho máš ten chlápkům výpis? Ten ti jako poslal on emailem? V tom případě je to jasně vytvořenej výpis ve Photoshopu, protože ve výpisu se neukážou transakce, které nebyly dokončeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, když to zapře, máš prostě smůlu. Předpokládám, že to nebyl nějaký obchod přes Aukro, ale jen tak na netu někde na bazaru jsi na něj narazil (bazos, sbazar, ibazar atd já nevím kde) - kdyžtak napiš kde.

Na tu stránku, kde jsi ho našel napiš, že tě pán ten a ten, bydliště atd okradl - aby si na něj lidi dávali pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu