Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zdravim, zajímalo by mě jeslti jste to někdo už skoušel nebo o tom něco ví docela mě to zajímá.... Jeslti to nějak neškodí nebo jeslti to vubec funguje. Na jednom foru říká tak 50% že to funguje pak 10% že nic a ostatní že to je jen placebo a nefunguje to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 tak já to párkrat skusil něco na zlepšení nálady a fungovalo to hned mi bylo líp ale potřebuješ kvalitní nejlépe 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 tak já to párkrat skusil něco na zlepšení nálady a fungovalo to hned mi bylo líp ale potřebuješ kvalitní nejlépe 5.1 Píšou že repra moc nefungují... Sluchátka jsou prý nejlepší.. A ta dobrá nálada víš jistě že to nebylo třeba to placebo ? Asi dnes večer něco skusím ale je tu asi 100 dávek nevím vůbec co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 já to taky poslouchal :D .... u pc sem to mel ve sluchatkach .... musis mit zavrene oci ... a byt v klidu .. nejlepe odpocivat ... me to nic nedelalo :D .... jenom me z toho bolela hlava tak nevim ale precti si tohle : http://www.tyburec.net/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=66 Pise o tom jeden borec ktery to zkusil :D ..... docela zajimave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Já hlavně nevim co mám skusit... Handofgod se celkem bojim radši si to nechám na jindy, ale chtěl bych fakt něco hodně zajímavýho před spánkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 zkus to QuickHappy :) .... a pak napiš jestli to na tebe nějak zapůsobilo :D .... na mě ne ..... :D jinak to dotknuti boha .... toho sa taky docela bojim :D kdyz sem videl ty videa na youtube :D .... celkem lolec ... ae nwm jestli to neni fake :D .... nezapomen napsat co to s tebou udělá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Nevim jeslti mám skusit nějakou rychlovku na 10 min. a nebo na noc něco hustýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Super, díky za tip,.. taky něco zkusím :D Začnu tím quickhappy a zitra uvidim :D Jinak co sem četl, tak někdo říká, že to funguje a někdo opak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Super, díky za tip,.. taky něco zkusím :DZačnu tím quickhappy a zitra uvidim :D Jinak co sem četl, tak někdo říká, že to funguje a někdo opak :) Bylo by dobrý, aby každej něco skusil a pak napsal jeslti to fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Du to stahnout pak poreferuju co to se mnou udělalo xD skusim ten dotek boha. Sem nemocnej takze odpocivat a vcitit se do toho nebude problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 AAa to sem shanel kdysi sem to zkousel a fungovalo mi to .. mel sem to na MAX ve skuchatkach:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jsme za tu pul hodinu skusil MarihuanuQH což je na 10min. Byl jsem celkem mimo... Znám učinky trávy a todle se tomu podobalo tak z poloviny, ale chvilku sem čuměl do zdi a pak si pustil RESET QH všechno bylo potom už OK a na večer si pustim Divinorum a uvidíme. Až se za tu pul hoďku probudim možná sem ještě napíšu jaký to bylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 quickhappy - nic moc, taková rychlovka, mrkal jsem a pak sem měl i divné tiky v nohou a rukou reset - docela ujde, ale mám pocit, že mě po tom trochu bolí hlava.. Jinak zkusím ten dotek boha, zítra až přídu ze školy.. pak napíši.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jsme za tu pul hodinu skusil MarihuanuQH což je na 10min. Byl jsem celkem mimo... Znám učinky trávy a todle se tomu podobalo tak z poloviny, ale chvilku sem čuměl do zdi a pak si pustil RESET QH všechno bylo potom už OK a na večer si pustim Divinorum a uvidíme. Až se za tu pul hoďku probudim možná sem ještě napíšu jaký to bylo :-) tak ja mel Hasis 50 min to trva ,, U 30 minut co sem mel zavreny oci sem se dostal na vlvnu tech zvuku a nic se mi nechtelo po tom se mi zacly mirne trepat ruce, jak kdyz si das mega sluka a kopne te to ted mam bolehlav a jdu este neco zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 PRijde mito jako blbost, podle me si tim dost ublizujete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zbora: presne to samy se mi stalo u doteku boha,pak sem skusil opium1 a to uz bylo o neco lepsi to me fakt dostavalo do takovyho polospanku a bylo mi jak kdyby me vcucavala madrace xD ale rekl bych ze sem si to vsugeroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 I-Doser urcite neskodi a neda sa povedat na 100% ci to funguje alebo je to len placebo (nieco medzi tym xD). Niekoho z toho boli hlava, niekto z toho ma stavy. Treba vyskusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak mám odskoušenej ten divinorum mno nebyl jsem dost soustředěnej, ale chcivlkama jsme začal vidět fialově, přestal cejtit ruce a nohy, na celý tělo mi všechno tlačilo a jakoby jsem se točil mno dost velká síla :-D Dotyk boha až zítra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Aha on vidi fialove neciti ruce a neni to skodlive ))) hm dobry, jak si muzes bejt jistej zeto neskodi kdyz ani nevite jestli to funguje, ja bych z tohohle teda mel ztrach aby mito nenarusilo neco v hlave nebo tka :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Sike promin ale ses prizdisrac .. :D:D ten program to v tobe vyvoala nic ti to neudela xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Aha on vidi fialove neciti ruce a neni to skodlive ))) hm dobry, jak si muzes bejt jistej zeto neskodi kdyz ani nevite jestli to funguje, ja bych z tohohle teda mel ztrach aby mito nenarusilo neco v hlave nebo tka :)) Proč tu vůbec píšeš?Nikoho nezajímá,že z toho máš strach.A k věci:zkoušel jsem víc věcí,ale žádná mi nic moc nedělala,ale možná jsem se nesoustředil,zítra vyzkouším ten dotek boha a napíšu jak bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Proč tu vůbec píšeš?Nikoho nezajímá,že z toho máš strach.A k věci:zkoušel jsem víc věcí,ale žádná mi nic moc nedělala,ale možná jsem se nesoustředil,zítra vyzkouším ten dotek boha a napíšu jak bylo. je to v ostatnich diskuzich :) takze co by nenapsal svuj nazor coz ovsem neznamena ze by ste ty nebo Zbora nemeli pravu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Resite tu fakt jestli jste si to vsugerovali nebo ne.. Vnimani okolniho sveta se promita v pocitech kazdeho - tady spor neni. Takze kdyz si do usi pustite bzzzzzzzz tak je jasny ze to taky neco udela. Skusim ten happy song a uvidim... predem rikam ze soustredenost bude 99.9% takze uvidime effekt :) Ma to 10 minut. Nejaky hardcore hodinovou terapii bzzz si poustet nechci, to je pak jasne ze je vam soufl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pls kde to stáhnu?? Nějakej free8)8) Spěchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pls kde to stáhnu?? Nějakej free8)8) Spěchá http://uloz.to/3836562/idoser-4.5-full-funkci-verze-by-dave20.rar tady sem to stahoval sou tam uz i ty zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.