Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
tak já to párkrat skusil něco na zlepšení nálady a fungovalo to hned mi bylo líp ale potřebuješ kvalitní nejlépe 5.1

Píšou že repra moc nefungují...

Sluchátka jsou prý nejlepší..

A ta dobrá nálada víš jistě že to nebylo třeba to placebo ?

Asi dnes večer něco skusím ale je tu asi 100 dávek nevím vůbec co...

Odesláno

já to taky poslouchal :D .... u pc sem to mel ve sluchatkach ....

musis mit zavrene oci ... a byt v klidu .. nejlepe odpocivat ...

me to nic nedelalo :D .... jenom me z toho bolela hlava tak nevim

ale precti si tohle : http://www.tyburec.net/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=66

Pise o tom jeden borec ktery to zkusil :D ..... docela zajimave :)

Odesláno

Tak jsme za tu pul hodinu skusil MarihuanuQH což je na 10min. Byl jsem celkem mimo... Znám učinky trávy a todle se tomu podobalo tak z poloviny, ale chvilku sem čuměl do zdi a pak si pustil RESET QH všechno bylo potom už OK a na večer si pustim Divinorum a uvidíme. Až se za tu pul hoďku probudim možná sem ještě napíšu jaký to bylo :-)

Odesláno
Tak jsme za tu pul hodinu skusil MarihuanuQH což je na 10min. Byl jsem celkem mimo... Znám učinky trávy a todle se tomu podobalo tak z poloviny, ale chvilku sem čuměl do zdi a pak si pustil RESET QH všechno bylo potom už OK a na večer si pustim Divinorum a uvidíme. Až se za tu pul hoďku probudim možná sem ještě napíšu jaký to bylo :-)

tak ja mel Hasis 50 min to trva ,, U 30 minut co sem mel zavreny oci sem se dostal na vlvnu tech zvuku a nic se mi nechtelo po tom se mi zacly mirne trepat ruce, jak kdyz si das mega sluka a kopne te to ted mam bolehlav a jdu este neco zkusit :D

Odesláno
Aha on vidi fialove neciti ruce a neni to skodlive ))) hm dobry, jak si muzes bejt jistej zeto neskodi kdyz ani nevite jestli to funguje, ja bych z tohohle teda mel ztrach aby mito nenarusilo neco v hlave nebo tka :))

Proč tu vůbec píšeš?Nikoho nezajímá,že z toho máš strach.A k věci:zkoušel jsem víc věcí,ale žádná mi nic moc nedělala,ale možná jsem se nesoustředil,zítra vyzkouším ten dotek boha a napíšu jak bylo.

Odesláno
Proč tu vůbec píšeš?Nikoho nezajímá,že z toho máš strach.A k věci:zkoušel jsem víc věcí,ale žádná mi nic moc nedělala,ale možná jsem se nesoustředil,zítra vyzkouším ten dotek boha a napíšu jak bylo.

je to v ostatnich diskuzich :) takze co by nenapsal svuj nazor coz ovsem neznamena ze by ste ty nebo Zbora nemeli pravu :D

Odesláno

Resite tu fakt jestli jste si to vsugerovali nebo ne..

Vnimani okolniho sveta se promita v pocitech kazdeho - tady spor neni. Takze kdyz si do usi pustite bzzzzzzzz tak je jasny ze to taky neco udela.

Skusim ten happy song a uvidim... predem rikam ze soustredenost bude 99.9% takze uvidime effekt :) Ma to 10 minut. Nejaky hardcore hodinovou terapii bzzz si poustet nechci, to je pak jasne ze je vam soufl...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu