PAtricz.eQ Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahojte, právě jsem si poprvé stáhl nějaké hra na novou kartu, mam je hodit do karty a složky psp - gama atd. ... nebo iso-video ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Složka ISO :cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahojte, právě jsem si poprvé stáhl nějaké hra na novou kartu, mam je hodit do karty a složky psp - game atd. ... nebo iso-video ??? ??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Složka ISO :cheesygrin::cheesygrin: Ale v tom je složka video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 "Kam co nakopírovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PAtricz.eQ
Ahojte, právě jsem si poprvé stáhl nějaké hra na novou kartu, mam je hodit do karty a složky psp - gama atd. ... nebo iso-video ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts