Enty Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Čau budu si kupovat Ipohne 3Gs 16Gb a tak mám pár otázek... (určitě by se to dalo někde tady vyčíst ale rači bych to chtěl mít v bodech) Takže: 1. Když si udělám JB na 3Gs tak ho budu muset spouštet přes PC ??? 2. Když jo je možnost to vrátit zpět? 3. Když budu mít JB je možný že někdy spadne? 4. Jak je to s tim Bluetooth? To je asi vše nebo mě těd momentálně nic víc nenapadá díky za odpovědi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sim3to Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Čau budu si kupovat Ipohne 3Gs 16Gb a tak mám pár otázek... (určitě by se to dalo někde tady vyčíst ale rači bych to chtěl mít v bodech) Takže: 1. Když si udělám JB na 3Gs tak ho budu muset spouštet přes PC ??? 2. Když jo je možnost to vrátit zpět? 3. Když budu mít JB je možný že někdy spadne? 4. Jak je to s tim Bluetooth? To je asi vše nebo mě těd momentálně nic víc nenapadá díky za odpovědi :) ne, na 3gsko uz je full JB jasny, kdykoliv prez restore spadnout ti to muze i pri nejailbreaknutym iphonu.. iphone bluetooth ma. Ale komunikuje jen s jinyma bluetooth. Vim ze po jailbreaku existuje placena aplikace co dovoluje prez BT delat vsechno.. samozrejme je tady i na foru cracknuta verze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Galaxy Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Sim3to: Na 3GSkach s novym iBotem (47. tyden a vic) snad jde jen Tethered JB, ne? Pres Bluetoth se posilat soubory da - aplikace iBluetooth. Ale me a dost lidem nesla na FW 3.0+. Jinak v appstore je hodne aplikaci na posilani obrazku (Photoshare+). ;) Na zbytek uz bylo odpovezeno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Enty
Čau budu si kupovat Ipohne 3Gs 16Gb a tak mám pár otázek...
(určitě by se to dalo někde tady vyčíst ale rači bych to chtěl mít v bodech)
Takže:
1. Když si udělám JB na 3Gs tak ho budu muset spouštet přes PC ???
2. Když jo je možnost to vrátit zpět?
3. Když budu mít JB je možný že někdy spadne?
4. Jak je to s tim Bluetooth?
To je asi vše nebo mě těd momentálně nic víc nenapadá díky za odpovědi :)
2 answers to this question
Recommended Posts