michelito1996 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Chci si koupit tento internet co si onem myslíte? http://www.cz.o2.com/osobni/internet/165200-internet_na_cesty.html Citovat
0 michelito1996 Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 odpoví mi nekdo? Citovat
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 No já nevím, mobilním internetu moc neveřím, teda co se týče signálu a rychlosti. Citovat
0 Cvak01 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 používám ho v mobilu , a není problém ve městě (Brno) chytat 3mbps , cože je luxus na mobilní internet. Pokud ti nevadí FUP, ideální řešení. Citovat
0 michelito1996 Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 používám ho v mobilu , a není problém ve městě (Brno) chytat 3mbps , cože je luxus na mobilní internet. Pokud ti nevadí FUP, ideální řešení. a co to je FUP Citovat
0 ondrejsetina Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 FUP [url]http://cs.wikipedia.org/wiki/Fair_User_Policy[/url] Abych pravdu řekl ,jediná ze strany poskytovatelů internetu jako jsou O2,T-mobile,Ufon,Vodafone atd cílená priorita je.. Vydělat pořádné peníze..! Internet do nooteboku je asi důležitá a potřebná věc a tak se mi zdá že hlavně cena nebude zrovna jedna z nejlepších... Ten internet co si chceš pořídit je Mobilní internet Standart..? Tak co bych k tomu tak řekl..? přenosová rychlost 3,6 Mb/s stahování dat.. Reklamní trik pro ty co nerozumí 3,6 Mb/s = 360Kb/s (opravte mě jestli se mílím) což je docela dost,ale s limitem 2 GB..??!! "A to znamená že asi..sepíšeš smlouvu na využívání internetu. Ta doba bude asi 1/2 roky a za tu dobu si seženeš mnohem lepší poskytovatele,ale ze smlouvy nebudeš moci odstoupit..(možnost tady bude,ale jen za cenu doplatků).. Přestane vás to bavit po nějakém čase s tak malým přenosem dat.. Možná nepřestane co budete moct dělat..? A taky za 500kč to můžeš mít lepší internet..Tak nevím.. (Ne-vím spíš ne) Po Praze, nebo i po jiných městech jsou bezdrátové sítě na které můžeš chodit zadarmo a neplatíš nic.. Mobilní internet je jeden z nejpomalejších..A cena..?! Když se to někomu vyplatí ať si koupí,ale já bych do toho už asi nešel a nepořizoval bych si ho.. Je sice pravda že je to super internet mít ,ale stejně ti němečtí operátoři natom chtěj vydělat a nás chudé Čechy "oškubat jak zvěř.." Ale co má člověk dělat,když chce asi s internetem cestovat..?? Citovat
0 brians Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 a co to je FUP FUP tzn. když překročíš určitý objem dat dejme tomu 2gb za týden, tak ti radikálně snížejí rychlost stahování a odesílání dat! Do určité doby, i když tam píší jako je třeba neomezený internet nebo přenesená data nevěřte v žádném případě tomuhle je to jenom reklamní trik jak zmást nezkušené... Na to jako pozor!!! Proto si raději nepořizovat mobilní internet technologie typu : CDMA nebo 4g a další krámy je to opravdu pomalý internet narozdíl od toho pevného ADSL. Proto mobilní v žádném případě nedoporučuji:!: Citovat
0 skype Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Jestli chceš CDMA tak tam kde to nepoužívá moc lidí tak je to v rámci možností luxus. Pokud chceš GPRS/EDGE/UMTS tak v místech s GPRS je to bída. EDGE už celkem ujde ale UMTS/HSDPA je fakt mazec rychlost. Samozřejmě to ale je jako hlavní internet totální kravina. Citovat
Otázka
michelito1996
Chci si koupit tento internet co si onem myslíte?
http://www.cz.o2.com/osobni/internet/165200-internet_na_cesty.html
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.