Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Zdravim jsem uplný L-ko, chtěl bych si upravit PSP-Slim firmware 6.20, se základní deskou 7D(ikdyž nemám páru co to znamená), Tak aby mi chodily stažený hry. už sem tady hledáním strávil několik hodin a furt se mi to nepodařilo. Prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 7D to asi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 7D to asi ne ? Asi měl na mysli date code pod baterkou. Pokud tam má skutečně 7D, má flashnutelný slimko (2000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nejde mi sem uploadovat fotka, ale moch by ji dát na facebook. jestli by to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jo je to date code, podle čeho se dá poznat že je flashnutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nejde mi sem uploadovat fotka, ale moch by ji dát na facebook. jestli by to pomohlo imgupload.cz hele pravdepodobne mas flashnutelny a flashnes to pres pandora battery takze si ji bud nekde kup na netu - mrkni do navodu nebo si sezen flashera , de udelat snad i nak hardwarove ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 kolik asi tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak pandoru mám objednanou, jakej postup je po vložení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Turboboss
Zdravim jsem uplný L-ko, chtěl bych si upravit PSP-Slim firmware 6.20, se základní deskou 7D(ikdyž nemám páru co to znamená), Tak aby mi chodily stažený hry. už sem tady hledáním strávil několik hodin a furt se mi to nepodařilo. Prosím o pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.