Jump to content
  • 0

Odezva obrazu u nove televize

Domiyiyiy

Question

Ahoj vcera jsem si poridil novou TV Samsung ktera podporuje full HD a vyskytl se problem, ze obraz ma spozdeni vuci xboxu zhruba tak o vterinu. Napriklad kdyz v GTA skocim, Niko se odrazi az prave za tu vterinu ale to by se jeste dalo prezit, ale verte mi ze v GH v neakem solu je sekunda strasne moc a proste to nejde zvladat mackat. Ted popisu jak sem to zapojil :D budu se vyjadrovat jako debil tak se omlouvam : Takze xbox s TV je spojeny kablem ktery je do xka napojeny skartem (myslim si ze je to skart) a je tam prepiac mezi normalni tv a hdtv. Na druhe strane toho kablu je 6 vystupu. Prvni tri sem pouzival do sve stare tv (2 zvuk 1 obraz) a dalsi tri sem nevyuzil. Ted mam v tv zapojenych 5 vystupu (2 zvuk 3 obraz) zapojil sem to podle barev protoze navod k xbxu kde to je znazornene je cernobili :X Vsecko se rozjelo takze pocitam ze sem to zapojil dobre a v menu xKa sem si nastavil obraz na 1080p. Tak to by bylo asi vsechno z moji strany a ted vas moc prosim o rady jak se problemu zbavit. Predem dekuji.

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Tak televize jede na 100Hz ale kdyz jsem nastavoval ten obraz v xku tak mi to psalo ze na 60Hz. A stejne to moc nechapu. Kdyz jsem nastavil to 1080p tak mi obraz preskocil a nabehla tabulka a tam bylo : chcete nechat toto rozliseni blablabla -> ano. A pak nabehla dalsi a tam neco ve smyslu : ted vase televize jede na 50Hz je to spravne? A kdyz dam ne tak mi to preskoci na 60Hz a kdyz dam ani tak myslim taky. Ale je pravda ze nejsem zrovna super anglictinar takze ta zminka o 50Hz v te tabulce ma mozna uplne jiny vyznam.

• 0
co to kecáš za nesmysly !!!

Nemam komponent (hram cez HDMI), ale aj na stranke xbox.com je pri tom kabli uvedene 720p nebo 1080i http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360componenthdcable/

EDIT: alebo si vyberte :D oficialne stranky asi nestoja zavela :D http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360componenthdcable/

• 0
Jj presne tak, pri zapojeni pres composite je max rozliseni 1080i... Je to i muj pripad, kdyz dam 1080p tak nevidim nic :(

tak to je fóór, pleteš si hrušky s jabkama :wohow:.

COMPOSITE jak ty píšeš je analogový přenos - pouze na SD signal. KOMPONENTNÍ je na HD :ziped:

hoši nehádejte se, je to vyzkoušeno, mám komponentní zapojení na 1080p na dvou televizích. LCD Samsung a plasma LG - žádný problém - známá to věc ;)

Pokud ti to nejde na 1080p při komponentním zapojení, (NE KOMPOZITNÍM) !, tak to nepodporuje TV, ne xbox ;)