kennysek Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Bude to Stuck,taky jeden mám ale při hraní ho nevidím a v menu si ho nevšimnu. Možná to půjde zpravit přes takový blikací video ale nezkoušel sem to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 hmm... a taky ho mas bilej???ten stuck?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ty pixely se spravit nedaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.