kennysek Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel) Citovat
0 Rocko Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Bude to Stuck,taky jeden mám ale při hraní ho nevidím a v menu si ho nevšimnu. Možná to půjde zpravit přes takový blikací video ale nezkoušel sem to :) Citovat
0 kennysek Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 hmm... a taky ho mas bilej???ten stuck?? Citovat
0 zozy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Ty pixely se spravit nedaji.... Citovat
Otázka
kennysek
Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.