kennysek Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel) Quote
0 Rocko Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Bude to Stuck,taky jeden mám ale při hraní ho nevidím a v menu si ho nevšimnu. Možná to půjde zpravit přes takový blikací video ale nezkoušel sem to :) Quote
0 kennysek Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 hmm... a taky ho mas bilej???ten stuck?? Quote
0 zozy Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ty pixely se spravit nedaji.... Quote
Question
kennysek
Ahoj na psp fat mam asi stuck pixel ale je furt bili i kdyz mam vyple psp a nebo je to death??ale ten je stale cerny ne???poradte mi co delat(a pak je tu moznost ze je to bile smitko ale nemam mali srobovacek abych to psp rozevrel)
3 answers to this question
Recommended Posts