Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aliens vs Predator 3

Dunky

Recommended Posts

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Lidi help! Hraju za Vetřelce, ale zamrzl jsem. Jsem teprve v jedné z počátečních misí. Dostal jsem se do místnosti, z niž vede jen šachta, ukončená ventilací s ohromným větrákem, který mě rozemele, když tam vlezu. Je mi tedy jasné, že musím větrák zastavit (je to i v Objectives). Jenže nevím jak:

a) z místosti jiná cesta není

b) v místonsti není žádný panel, tlačítko či nějaký udělátor na vypnutí větráku

c) místost je plná krabic

Jedině mě napadlo je náházet do šachty ony krabice a větrák ucpat. Jenže: Jako Vetřelec nemohu nic uchopit a přenést a krabice tam "dostrkat" nejdou, vždy je jen rozházím krabice po místnosti.

Poradíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi help! Hraju za Vetřelce, ale zamrzl jsem. Jsem teprve v jedné z počátečních misí. Dostal jsem se do místnosti, z niž vede jen šachta, ukončená ventilací s ohromným větrákem, který mě rozemele, když tam vlezu. Je mi tedy jasné, že musím větrák zastavit (je to i v Objectives). Jenže nevím jak:

a) z místosti jiná cesta není

b) v místonsti není žádný panel, tlačítko či nějaký udělátor na vypnutí větráku

c) místost je plná krabic

Jedině mě napadlo je náházet do šachty ony krabice a větrák ucpat. Jenže: Jako Vetřelec nemohu nic uchopit a přenést a krabice tam "dostrkat" nejdou, vždy je jen rozházím krabice po místnosti.

Poradíte?

Musíš proskákat až dolů přes ty výdutě v tej šachtě. Dej si ten zostřenej náhled a uvidíš je :) taky mi to chvilku trvalo než jsem na to přišel.

Odkaz ke komentáři

Lidi potřebuji pomoc. výpálil jsem si tuhle hru bez problémů, ale když jí dám do Xboxu tak mi vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a jinak nic :( nevíte někdo čím to může být? už se mi to stalo u třech jiných her a nevím si s tím rady. BTW může to být tím že námám LCD Tv? :/

Odkaz ke komentáři

Lidi potřebuji pomoc. výpálil jsem si tuhle hru bez problémů, ale když jí dám do Xboxu tak mi vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a jinak nic :( nevíte někdo čím to může být? už se mi to stalo u třech jiných her a nevím si s tím rady. BTW může to být tím že námám LCD Tv? :/

To je tym, ze si si neprestudoval ostatne veci...Zalezi aky mas flash a potom ci tu hru treba patchovat.

Odkaz ke komentáři

nevim jako on už byl flashlej kdyz přišel z netu... a přisel v listopadu

OK tak stáhni toto http://www.multiload.cz/stahnout/86529/activate-iso/. Normálně todle vypal na DVD+DL rychlostí 2,4x v tom programu v kterém pálíš hry a pak to hoď do xka a nech načíst spusť a pak vlož hru a bude to fungovat.

Odkaz ke komentáři

OK tak stáhni toto http://www.multiload.cz/stahnout/86529/activate-iso/. Normálně todle vypal na DVD+DL rychlostí 2,4x v tom programu v kterém pálíš hry a pak to hoď do xka a nech načíst spusť a pak vlož hru a bude to fungovat.

OK! díky moc za informace ... a za linky k informacim :)

Odkaz ke komentáři

Tak hru jsem konečně dohrál za všechny tři rasy a nejvíc jsem si zablbnul s alienem.Šplhat po stropech a ničit mariňáky bylo super.A závěr hry proti 3 predátorům byl šílený.Za predátora to bylo nic moc,čekal jsem od toho trochu víc.Snad se v dalším pokračování vylepší....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si jí stáhnul od p.a.c.a. v menu jeobraz ok... ve hře je to děs... zrnitý... nevím co s tím je... :/ u jinejch her mi to nedělá... :/

nezrní to ale černý pozadí proste nebe je černý proužkatý... nevím co s tím je... kde je chyba...

qpmekk.jpg

todle mi to zničeho nic dělá..... :/ jinak všechny ostatní hry co jsem nepatchoval mi jdou..... podotýkám že mám asi 1.4 nebo tak dávám hry na wave 2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu