ulrisak Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 No tak tahle hra pro me moc neni, jsem straspytel :) , Pro slabsi povahy jako jsem ja moc nedoporucuji, jinak dobra hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Mě se teda hra tuze líbí :lol:, má dobrou atmosféru a nejzajímavější je hrát podle mě za predátora.Hraju na Hard a celkem si to dávám 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlashack Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Lidi help! Hraju za Vetřelce, ale zamrzl jsem. Jsem teprve v jedné z počátečních misí. Dostal jsem se do místnosti, z niž vede jen šachta, ukončená ventilací s ohromným větrákem, který mě rozemele, když tam vlezu. Je mi tedy jasné, že musím větrák zastavit (je to i v Objectives). Jenže nevím jak: a) z místosti jiná cesta není b) v místonsti není žádný panel, tlačítko či nějaký udělátor na vypnutí větráku c) místost je plná krabic Jedině mě napadlo je náházet do šachty ony krabice a větrák ucpat. Jenže: Jako Vetřelec nemohu nic uchopit a přenést a krabice tam "dostrkat" nejdou, vždy je jen rozházím krabice po místnosti. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 http://www.gameanyone.com/X360/Aliens_vs_Predator.html http://guides.ign.com/guides/14322168/index.html http://www.youtube.com/results?search_query=aliens+vs+predator+xbox+360+Walkthroughs&search_type=&aq=f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Lidi help! Hraju za Vetřelce, ale zamrzl jsem. Jsem teprve v jedné z počátečních misí. Dostal jsem se do místnosti, z niž vede jen šachta, ukončená ventilací s ohromným větrákem, který mě rozemele, když tam vlezu. Je mi tedy jasné, že musím větrák zastavit (je to i v Objectives). Jenže nevím jak:a) z místosti jiná cesta není b) v místonsti není žádný panel, tlačítko či nějaký udělátor na vypnutí větráku c) místost je plná krabic Jedině mě napadlo je náházet do šachty ony krabice a větrák ucpat. Jenže: Jako Vetřelec nemohu nic uchopit a přenést a krabice tam "dostrkat" nejdou, vždy je jen rozházím krabice po místnosti. Poradíte? Musíš proskákat až dolů přes ty výdutě v tej šachtě. Dej si ten zostřenej náhled a uvidíš je :) taky mi to chvilku trvalo než jsem na to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Lidi potřebuji pomoc. výpálil jsem si tuhle hru bez problémů, ale když jí dám do Xboxu tak mi vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a jinak nic :( nevíte někdo čím to může být? už se mi to stalo u třech jiných her a nevím si s tím rady. BTW může to být tím že námám LCD Tv? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Lidi potřebuji pomoc. výpálil jsem si tuhle hru bez problémů, ale když jí dám do Xboxu tak mi vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a jinak nic :( nevíte někdo čím to může být? už se mi to stalo u třech jiných her a nevím si s tím rady. BTW může to být tím že námám LCD Tv? :/ To je tym, ze si si neprestudoval ostatne veci...Zalezi aky mas flash a potom ci tu hru treba patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 To je tym, ze si si neprestudoval ostatne veci...Zalezi aky mas flash a potom ci tu hru treba patchovat. A co mám teď dělat. mužeš mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 A aky mas teda flash? http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 A aky mas teda flash? Promiň ale jsem v tomhle nový, můžeš mi říct jak to zjistim? tu konoli jsem si koupil flashlou tady: http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=330 akorat bez her ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Promiň ale jsem v tomhle nový, můžeš mi říct jak to zjistim? Od kdy máš xbox flashly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Od kdy máš xbox flashly ? nevim jako on už byl flashlej kdyz přišel z netu... a přisel v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 nevim jako on už byl flashlej kdyz přišel z netu... a přisel v listopadu OK tak stáhni toto http://www.multiload.cz/stahnout/86529/activate-iso/. Normálně todle vypal na DVD+DL rychlostí 2,4x v tom programu v kterém pálíš hry a pak to hoď do xka a nech načíst spusť a pak vlož hru a bude to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 OK tak stáhni toto http://www.multiload.cz/stahnout/86529/activate-iso/. Normálně todle vypal na DVD+DL rychlostí 2,4x v tom programu v kterém pálíš hry a pak to hoď do xka a nech načíst spusť a pak vlož hru a bude to fungovat. OK! díky moc za informace ... a za linky k informacim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 OK! díky moc za informace ... a za linky k informacim :) OK ,ale příště použij tačítko thanks od toho tu je,ale si nový tak budiž . 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Musim mít nutně DL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Musim mít nutně DL? Ano na obyč DVD ani CD to nejde jedině DL . Ale je taky mmožn,že máš fw 1.51 a tam hru je zas potřeba patchovat. Ale skus nejdřív todle a pak když tak to druhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mám tam firmware LT pujde mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mám tam firmware LT pujde mi to ? Ano, bez patche, jenom vypal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrisak Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 taky mam xko z hrejte a kupoval jsem ho take v listopadu, takze mas urco fw 1,6 jako ja, takze jak uz bylo zmineno tak vypal activate iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jasné že predator je nej........:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Tak jsem vyzkoušel všechny tři postavy a za mariňáka je to nejlepší, pořádně jsem se vydováděl s Desertem a chvilkama jsem měl taky nahnáno :). Konečně hra s pořádnou atmosférou 8/10 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak hru jsem konečně dohrál za všechny tři rasy a nejvíc jsem si zablbnul s alienem.Šplhat po stropech a ničit mariňáky bylo super.A závěr hry proti 3 predátorům byl šílený.Za predátora to bylo nic moc,čekal jsem od toho trochu víc.Snad se v dalším pokračování vylepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak jsem si jí stáhnul od p.a.c.a. v menu jeobraz ok... ve hře je to děs... zrnitý... nevím co s tím je... :/ u jinejch her mi to nedělá... :/ nezrní to ale černý pozadí proste nebe je černý proužkatý... nevím co s tím je... kde je chyba... todle mi to zničeho nic dělá..... :/ jinak všechny ostatní hry co jsem nepatchoval mi jdou..... podotýkám že mám asi 1.4 nebo tak dávám hry na wave 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 uz jsem dohral predatora a aliena na nightmare (hodně lehké)a ted jdu za marinaka na nighmare a to uz je hardcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.