trezzor Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ceernouse, takto zacina error E74. Mas reviziu Falcon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 co to je??? reviziu Falcon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 nic budes mit rrod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hm...pozdě už mám.. supr... no.. šmejd tvl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Mě zklamala (6,5/10) měli si jí v tom studíjku nakej ten rok klidně nechat... Protože toto je nepromakané, predátor je slabej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Mě zklamala (6,5/10) měli si jí v tom studíjku nakej ten rok klidně nechat... Protože toto je nepromakané, predátor je slabej.. Mna nesklamala...za 80 eurocentov sa dalo pri nej zabavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ted jsem hrál asi 30min za mariňáka a bets mě to jako nebaví....asi nejsem ten typ, kterej má rád černy uličky a čeká až na něco něco bafne...je sice pěkny, že mám baterku, která sviti na hovno...nehledě na to, že obyčejnou pistolkou jsem zabil aliena dřív než s tím kulometem bo co to vlastně je...radar je splašenej pomalej...a znervozňovalo mě to pípání..u bioshocku jsem se teda vyblbl víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ted jsem hrál asi 30min za mariňáka a bets mě to jako nebaví....asi nejsem ten typ, kterej má rád černy uličky a čeká až na něco něco bafne...je sice pěkny, že mám baterku, která sviti na hovno...nehledě na to, že obyčejnou pistolkou jsem zabil aliena dřív než s tím kulometem bo co to vlastně je...radar je splašenej pomalej...a znervozňovalo mě to pípání..u bioshocku jsem se teda vyblbl víc.. Film "Alien" si videl? Zeby ta atmosfera temna, pipania senzoru pohybu a vsetko ostatne bolo v hre z tohto filmu? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 film jsem viděl..a je mi jasny, že ta hra je podle toho udělana...ale to furt neomlouvá ty nedostatky co jsem vypsal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Já hrál za všechny 3 (alien, predator, marinak) Alien mě teda moc nechytl ... myslel jsem si, že to bude lepší. Mariňák ujde, ale to si raději zahraju COD: MW2 nebo BATTLEFIELD: BC 2 Predátor upe bomba ... za něj hát o mě fakt chytlo. Takže podle mě od NEJ 1.PREDATOR 2.MARINAK 3.ALIEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Chtel jsem se optat na CooP...Cetl jsem, ze hra ma moznost tzv. Infestation mode, kdy marinaci bojuji proti vlnam Alienu....Vim, ze AvP je na 2 DVD ...Je ten Infestation na DVD spolu se Singlem, nebo jen kvli jednomu modu musim stahovat obe DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Existuji nejaky cheaty na Aliens vs Predator? Jsem v jedne misi a za boha se nemuzu dostat dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 kde ses kousnul,uz to mam dohrany mozna ti pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 ja vim, jak mam hrat...na netu jsem se podival na videonavod. Hraju za marinaka, ale tech vetrelcu je tam tolik, ze me vzdycky do pul minuty dostanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Kdo by to zahral online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.