Beran Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:? nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zkus jiny konvertor taky mi to delalo nez sem presel na Total Video Converter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beran Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ten total je ale šíleně pomalý.....chci něco rychlejšího.....neznáte nějaký???? stále mám zvuk posunutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 zvuk bude posunuty nejspis kuly tomu, ze mas spatne nastaveny fps u obrazu, zkus na to mrknout, nekdy to dela i problem s vstupnim rozlisenim videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Beran
Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:?
nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.