Beran Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:? nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash: Citovat
0 StefiCZ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Zkus jiny konvertor taky mi to delalo nez sem presel na Total Video Converter. Citovat
0 Beran Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 ten total je ale šíleně pomalý.....chci něco rychlejšího.....neznáte nějaký???? stále mám zvuk posunutý... Citovat
0 th0ca Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 zvuk bude posunuty nejspis kuly tomu, ze mas spatne nastaveny fps u obrazu, zkus na to mrknout, nekdy to dela i problem s vstupnim rozlisenim videa. Citovat
Otázka
Beran
Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:?
nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.