Beran Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:? nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash: Quote
0 StefiCZ Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Zkus jiny konvertor taky mi to delalo nez sem presel na Total Video Converter. Quote
0 Beran Posted February 16, 2010 Author Report Posted February 16, 2010 ten total je ale šíleně pomalý.....chci něco rychlejšího.....neznáte nějaký???? stále mám zvuk posunutý... Quote
0 th0ca Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 zvuk bude posunuty nejspis kuly tomu, ze mas spatne nastaveny fps u obrazu, zkus na to mrknout, nekdy to dela i problem s vstupnim rozlisenim videa. Quote
Question
Beran
Mám takový problém.....když překonvertuju mkv video do např. formátu .ts,tak je vždy posunutý zvuk.....už jsem to zkoušel u x filmů a stále to děla....:?:?
nevíte čím by to mohlo být???:bash::bash:
3 answers to this question
Recommended Posts