Erniee96 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Co si myslíte o grafické kartě ATI Radeon HD 4200 a na co dostačuje. Děkuji za odpovědi:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Je to integrovka,ale měla by stačit na všechny nový hry,sice hodně oželíš detaily,ale měli by jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Já ji mám na nové základce ( Asus M4A785TD-V EVO - AMD 785G ) ale ještě nemám sestavu složenou. Jakmile ji složím klidně ti udělám nějaké testy. Ale co jsem se dočetl tak se dá sakra dobře taktovat a po nataktování je mnohem výkonější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Já ji mám na nové základce ( Asus M4A785TD-V EVO - AMD 785G ) ale ještě nemám sestavu složenou. Jakmile ji složím klidně ti udělám nějaké testy. Ale co jsem se dočetl tak se dá sakra dobře taktovat a po nataktování je mnohem výkonější. Ale ja mluvim o intergrovaný A jaky je rozdil mezi ATI Radeon HD 4200 a ATI Radeon HD 3200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ale ja mluvim o intergrovanýA jaky je rozdil mezi ATI Radeon HD 4200 a ATI Radeon HD 3200 A očem asi mluvím já ? :roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Podívej se sem,jsou to sice notebookové karty,ale ty integrovky se snad ničim od desktopu neliší - http://www.notebookcheck.com/ATI-Radeon-HD-4200.20492.0.html ... najdeš tam každou integrovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
Co si myslíte o grafické kartě ATI Radeon HD 4200 a na co dostačuje.
Děkuji za odpovědi:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.