Erniee96 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Co si myslíte o grafické kartě ATI Radeon HD 4200 a na co dostačuje. Děkuji za odpovědi:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Smaky Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Je to integrovka,ale měla by stačit na všechny nový hry,sice hodně oželíš detaily,ale měli by jet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Já ji mám na nové základce ( Asus M4A785TD-V EVO - AMD 785G ) ale ještě nemám sestavu složenou. Jakmile ji složím klidně ti udělám nějaké testy. Ale co jsem se dočetl tak se dá sakra dobře taktovat a po nataktování je mnohem výkonější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Erniee96 Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 Já ji mám na nové základce ( Asus M4A785TD-V EVO - AMD 785G ) ale ještě nemám sestavu složenou. Jakmile ji složím klidně ti udělám nějaké testy. Ale co jsem se dočetl tak se dá sakra dobře taktovat a po nataktování je mnohem výkonější. Ale ja mluvim o intergrovaný A jaky je rozdil mezi ATI Radeon HD 4200 a ATI Radeon HD 3200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Ale ja mluvim o intergrovanýA jaky je rozdil mezi ATI Radeon HD 4200 a ATI Radeon HD 3200 A očem asi mluvím já ? :roll::roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Smaky Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Podívej se sem,jsou to sice notebookové karty,ale ty integrovky se snad ničim od desktopu neliší - http://www.notebookcheck.com/ATI-Radeon-HD-4200.20492.0.html ... najdeš tam každou integrovku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Erniee96
Co si myslíte o grafické kartě ATI Radeon HD 4200 a na co dostačuje.
Děkuji za odpovědi:roll:
5 answers to this question
Recommended Posts