sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Takze crashe vsechny 3 dily a 1 dil spyra muzes stahnout jako balicek tady censored sprovoznis to tak ze spustis emulator a vnem zvolis insert cd image a vyberes hru kterou chces spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Dobře. moc ti děkuji. a co si tam napsal do vyhledavače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 normalne spyro psx jinak kdo by neveril ze to funguje tak sem udelal screen Berte v potaz ze psx hry sou uz par let stary a nenastavil sem si poradne graifku ale vse je plynule a zvuk funguje v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a da se to normal hrát na klavesnici?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 omg ne asi !.........boze tady je videt ze sis ten emulator ani nestahnul a jen tady buzerujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ee už to mám stahnute a v poho jede :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nejlepsi emulator je "psxfin" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 hmm. aha :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ?? fakt jo, ja s tim mam vlastni zkusenosti a jel u vsech her bez problemu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ale na hovno u toho kreše je že se to nedá uložit jsem to skoušel a hovno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Da se uložit kdyz hrajes staci dat v levo nahore file a tam save state a ulozi se ti to kdekoliv a kdyz to budes chtit naloadovat tak das load state a vyberes si save. pokud sem pomohl pouzij :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ok dík.. A proč jsme dostal ten jeden nebo 2 body?? Nechápu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Jakej 1 nebo 2 body ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 mno mi přišla správa že mi zebrali nějake body a prej mi hrozí ban.. ale vůbec nevím zaaco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 za to ze pises nespocet double postu a pises off topicy jako si napsal treba ted si o dalsi krok blize banu a ja se timto modum omlouvam protoze to co ti sem ted pisu je taky offtopic a doufam ze to tu locknou. edit: nebudu kvuli tomu psat novej post.....Jestli si to nepohltil tak si precti pravidla fora ! OMG !!!!!! a nepis to sem kur*a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 hmm. aha.. některe věci jsem trochu nepoxhopil např ty doublety ty off topicy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Pls ten link na Bios mam cenzurovany,neviem preco,mohol by ho niekto dat normal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Lukaro: Tekken mi ty odkazy cenzuroval kvuli poruseni pravidel takze promin znova ho sem dat nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.