x-t-rAy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Nějakou dobu používám sluchátka Skullcandy Lowrider a už od začátku byla pravá strana "hluchá" tím myslím,že v ní hrál zvuk pouze když jsem různě otáčela s kablem dokud jsem v něm zázračně neuslyšela hrát.Teď nedávno se mi k tomu přidalo i to pravé :angry: Takže když zapojím jack tak napřed musím půl hodiny otáčet kablíkem abych slyšela zvuk aspoň z jednoho sluchátka.Jack,kablík a všechno je v pořádku,ale moc se v tomhle nevyznám.Vím,že Skullcandy jsou poruchová... Takže se chci zeptat,jestli je nějaká možnost je opravit popř.jestli by se našel někdo,kdo by to zkusil opravit (můžu zaplatit :D ) Můžu to dotyčnému klidně poslat poštou ať si s tím pohraje... Citovat
Sim3to Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 jak ti tohle sluchatka udelaji tak akorat muzes zahodit... vymenit cely kabel je blbost a stejne ti to nevydrzi.. Mam taky skullcandy a za 1 mesic pouzivani se mi taky posr4li... reklamacka a jsou novy. Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 rAy;814767']Nějakou dobu používám sluchátka Skullcandy Lowrider a už od začátku byla pravá strana "hluchá" tím myslím' date='že v ní hrál zvuk pouze když jsem různě otáčela s kablem dokud jsem v něm zázračně neuslyšela hrát.Teď nedávno se mi k tomu přidalo i to pravé :angry: Takže když zapojím jack tak napřed musím půl hodiny otáčet kablíkem abych slyšela zvuk aspoň z jednoho sluchátka.Jack,kablík a všechno je v pořádku,ale moc se v tomhle nevyznám.Vím,že Skullcandy jsou poruchová...Takže se chci zeptat,jestli je nějaká možnost je opravit popř.jestli by se našel někdo,kdo by to zkusil opravit (můžu zaplatit :D ) Můžu to dotyčnému klidně poslat poštou ať si s tím pohraje...[/quote'] Pokud je máš v záruce tak je dej prostě reklamovat. Citovat
x-t-rAy Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Bohužel mám to z aukra,a záruku jsem k tomu nedostala... Citovat
Sim3to Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 rAy;814787']Bohužel mám to z aukra' date='a záruku jsem k tomu nedostala...[/quote']tak s tim uz nic nenadelas. Pokud najdes nejakej zpusob tak pro tebe mam asi pytel sluchatek :D Citovat
RaiN1468624112 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Není to nic jiného, než špatný kontakt. Chce to rozdělat a připájet. Pokud se toho ale bojíš, tak záruka :) Citovat
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Možná bych se o to pokusil, ale řeknu ti to asi tak, že tydle sluchátka se nevyplatí posílat ke mě a zpátky, radši bych koupil uplně nový a hlavně jiný, ve skullcandech jde fakt jen o styl. Citovat
kartoon Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 taky se mi rozbily a přesně jak říkáš ale přepájeli jsme to a vyměnil jsem celýho jacka a už to jakž takž jede ale i tak jsem radši koupil nový. Hraje to stejně akorád už to tak dobře nevypadá a bůh ví kdy to zas odejde ;) Citovat
x-t-rAy Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 kartoone nemohl bys zaslat nějakou fotku? :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.