Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nějakou dobu používám sluchátka Skullcandy Lowrider a už od začátku byla pravá strana "hluchá" tím myslím,že v ní hrál zvuk pouze když jsem různě otáčela s kablem dokud jsem v něm zázračně neuslyšela hrát.Teď nedávno se mi k tomu přidalo i to pravé :angry: Takže když zapojím jack tak napřed musím půl hodiny otáčet kablíkem abych slyšela zvuk aspoň z jednoho sluchátka.Jack,kablík a všechno je v pořádku,ale moc se v tomhle nevyznám.Vím,že Skullcandy jsou poruchová...

Takže se chci zeptat,jestli je nějaká možnost je opravit popř.jestli by se našel někdo,kdo by to zkusil opravit (můžu zaplatit :D ) Můžu to dotyčnému klidně poslat poštou ať si s tím pohraje...

Posted
rAy;814767']Nějakou dobu používám sluchátka Skullcandy Lowrider a už od začátku byla pravá strana "hluchá" tím myslím' date='že v ní hrál zvuk pouze když jsem různě otáčela s kablem dokud jsem v něm zázračně neuslyšela hrát.Teď nedávno se mi k tomu přidalo i to pravé :angry: Takže když zapojím jack tak napřed musím půl hodiny otáčet kablíkem abych slyšela zvuk aspoň z jednoho sluchátka.Jack,kablík a všechno je v pořádku,ale moc se v tomhle nevyznám.Vím,že Skullcandy jsou poruchová...

Takže se chci zeptat,jestli je nějaká možnost je opravit popř.jestli by se našel někdo,kdo by to zkusil opravit (můžu zaplatit :D ) Můžu to dotyčnému klidně poslat poštou ať si s tím pohraje...[/quote']

Pokud je máš v záruce tak je dej prostě reklamovat.