nesquick Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zdravím , potřebuju nějak udělat , aby se mi vše automaticky ukládalo na druhý disk , jelikož ten první mám plný a furt něco musim mazat tak bych to chtěl všechno co stáhnu hodit na druhý disk , jde to nějak ? za dobrou radu samozřejmě thx a credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak ono záleží, přes co stahuješ.. většina DL managerů (ale i prohlížeče) mají v nastavení defaultní složku, kam stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tak třeba ve Firefox... nástroje-možnosti-hlavní-a zaškrtneš-uložit všechny soubory do... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nesquick
zdravím , potřebuju nějak udělat , aby se mi vše automaticky ukládalo na druhý disk , jelikož ten první mám plný a furt něco musim mazat tak bych to chtěl všechno co stáhnu hodit na druhý disk , jde to nějak ?
za dobrou radu samozřejmě thx a credits
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.