Jump to content

Juiced 2

KuKu

Recommended Posts

Z uplneho nasrani a zoufalstvi sem teda pisu muj zazitek s touhle hrou.

Nejde o to, ze by se mi nelibila, je fakt super, ale...

Koupim si Skylina R32, tri hodiny ho tunim jak magor, hraju si s decalama, dam do neho nejlepsi soucastky a vyrazim na zavod - Pink slips - kdo tuhle hru hraje, tak vi oc jde. Vyberete si protihrace a jedete zavod o auto.

Vybral jsem si teda frajera a jdu na vec. Byl to muj prvni zavod vubec, tohoto typu (rozumej Pink slips). Celej nadsenej ze Skylina, do kteryho jsem vrazil asi 200.000 dolaru, si jedu od prvnich metru k vitezstvi a v hlave uz premejslim, co udelam s vyhranym autem. Jedu bez vetsich chyb a po prvnim kole jsem stale prvni (zavod na dve kola). Souper se zacal cim dal rychleji priblizovat a v nekolika zatackach jsem se s nim stretl - pro neho vsak bez obtizi - moje auto se rozhoupalo ze strany nastranu. Pri predstave, ze prijdu o sveho Skylina jsem zacal zmatkovat, ale chyb jsem se vyvaroval. V posledni zatacce pred cilem me souper vnitrni stranou predjel a me namackl na svodidla. Nez jsem se stacil vzpamatovat, prohral jsem svoje auto.

V te chvili jsem byl vzteky bez sebe a nasr*ni odezniva az ted, kdyz si pripoustim, ze je to jenom pitoma hra.

Stejne se ale zeptam, jestli nekdo nevi nejaky cheat nebo nejaky zpusob, jak dostat auto zpet. :(

Pote jsem zajel stejny zavod, s vidinou vyhry meho Nissana zpet, znovu a opet jsem prohral. Pote jsem ze zbytku penez koupil dalsi auto - jel jsem stejny zavod a zase jsem prohral. :D

Myslim, ze by vyvojari mohli priste dat pro zacatek slabsiho soupere, jak jsme na to u jinych zavodnich her zvykli.