GoIId Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím... Jeden borce chce koupit muj xbox za 350 USD +poštovný zaplatí my prej předem a mám ho poslat někam do nigerie ... chce po mě číslo ůčtu a ještě pár dalších věcí ... Je to podvod co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 350usd?co u toho xka mas?na prodej do cizini bych se vyprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jak uš tady píšou napiš co v tom máš ale osobně bych tomu nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoIId Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No pravě ,že jen jasper arcade a 12 palených her... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tak proč by to měl být podvod když pošle prachy předem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoIId Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No jo ale to číslo mýho ůčtu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No rozhodne je blbost nekam uvadet ze prodavas i s 12 palenyma hrama................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jn to rači neposílej ještě když je to flashlé...a do zahraničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 JE TO FAKE na inzerčních serverech sem už nějakou chvíli a takových emailu dostavam tuny.. např. ahoj prodejce Jsem pan FRED z Kanady v provincii Ontario, viděl jsem položku, kterou chcete prodat na aukci, budu rád, aby si ji koupili jako doplňkový dárek pro mého syna, který je v zahraničí na výzkumné mise, a budu také rád vědět, kolik z těchto položek máte v ruce a můžete loď balíček pravda, EMS (SPEED POST) nebo DHL, budu se těšit na slyšení před vámi, Thanks FRED. Prodejce Dobrý den, To přišlo mi upozornění, že chcete prodávat své zboží, a viděl jsem, že advertizement. Jsem úplně zájem o koupi vašeho zboží, pokud jste e-mail s detaily a mě, kolik potřebujete. Mohu platit bankovním převodem. To je dárek pro mou dceru, která je absolvování University of Abuja. a další se mi už nechce hledat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 NIGERIE = PODVOD !! POZOR tyhle smejdi rozesilaj i emaily s ruznejma pribehama jak holka prisla o rodice a jak ma miliardy a jak je potrebuje pomoct ziskat z banky a podobny zvasty ! dejte si pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolinsml Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Nikam nic neposílej.Už jsem takhle poslal foťák do Nigerie.Napíše ti že platí předem,pak ti přijde nesmyslnej mail z rádoby banky že ten dotyčnej dal příkaz k úhradě,a že ty to máš poslat a poslat jim kopii podacího lístku,a pak hovno.Já debil jsem ještě zaplatil 500 poštovný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoIId Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 OK...nikam neposílam....díky...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 :lol: Prodam itelefon , zadny podvod , rychla lod :lol: by tekken90 . Fakt nepoucitelni , tehle podvodu je plna televize a internet . Ale jde videt ze lidi jsou blby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GoIId
Zdravím...
Jeden borce chce koupit muj xbox za 350 USD +poštovný zaplatí my prej předem a mám ho poslat někam do nigerie ... chce po mě číslo ůčtu a ještě pár dalších věcí ...
Je to podvod co myslíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts