Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obchod


GoIId

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

JE TO FAKE na inzerčních serverech sem už nějakou chvíli a takových emailu dostavam tuny..

např.

ahoj prodejce Jsem pan FRED z Kanady v provincii Ontario, viděl jsem položku, kterou chcete prodat na aukci, budu rád, aby si ji koupili jako doplňkový dárek pro mého syna, který je v zahraničí na výzkumné mise, a budu také rád vědět, kolik z těchto položek máte v ruce a můžete loď balíček pravda, EMS (SPEED POST) nebo DHL, budu se těšit na slyšení před vámi, Thanks FRED.

Prodejce Dobrý den, To přišlo mi upozornění, že chcete prodávat své zboží, a viděl jsem, že advertizement. Jsem úplně zájem o koupi vašeho zboží, pokud jste e-mail s detaily a mě, kolik potřebujete. Mohu platit bankovním převodem. To je dárek pro mou dceru, která je absolvování University of Abuja.

a další se mi už nechce hledat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nikam nic neposílej.Už jsem takhle poslal foťák do Nigerie.Napíše ti že platí předem,pak ti přijde nesmyslnej mail z rádoby banky že ten dotyčnej dal příkaz k úhradě,a že ty to máš poslat a poslat jim kopii podacího lístku,a pak hovno.Já debil jsem ještě zaplatil 500 poštovný!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu