GoIId Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím... Jeden borce chce koupit muj xbox za 350 USD +poštovný zaplatí my prej předem a mám ho poslat někam do nigerie ... chce po mě číslo ůčtu a ještě pár dalších věcí ... Je to podvod co myslíte?
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 350usd?co u toho xka mas?na prodej do cizini bych se vyprd
0 scarecrow Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 jak uš tady píšou napiš co v tom máš ale osobně bych tomu nevěřil
0 GoIId Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 No pravě ,že jen jasper arcade a 12 palených her...
0 Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 tak proč by to měl být podvod když pošle prachy předem??
0 cromlik Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 No rozhodne je blbost nekam uvadet ze prodavas i s 12 palenyma hrama...................
0 Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 jn to rači neposílej ještě když je to flashlé...a do zahraničí...
0 Em3R Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 JE TO FAKE na inzerčních serverech sem už nějakou chvíli a takových emailu dostavam tuny.. např. ahoj prodejce Jsem pan FRED z Kanady v provincii Ontario, viděl jsem položku, kterou chcete prodat na aukci, budu rád, aby si ji koupili jako doplňkový dárek pro mého syna, který je v zahraničí na výzkumné mise, a budu také rád vědět, kolik z těchto položek máte v ruce a můžete loď balíček pravda, EMS (SPEED POST) nebo DHL, budu se těšit na slyšení před vámi, Thanks FRED. Prodejce Dobrý den, To přišlo mi upozornění, že chcete prodávat své zboží, a viděl jsem, že advertizement. Jsem úplně zájem o koupi vašeho zboží, pokud jste e-mail s detaily a mě, kolik potřebujete. Mohu platit bankovním převodem. To je dárek pro mou dceru, která je absolvování University of Abuja. a další se mi už nechce hledat..
0 PC-maniak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 NIGERIE = PODVOD !! POZOR tyhle smejdi rozesilaj i emaily s ruznejma pribehama jak holka prisla o rodice a jak ma miliardy a jak je potrebuje pomoct ziskat z banky a podobny zvasty ! dejte si pozor
0 kolinsml Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Nikam nic neposílej.Už jsem takhle poslal foťák do Nigerie.Napíše ti že platí předem,pak ti přijde nesmyslnej mail z rádoby banky že ten dotyčnej dal příkaz k úhradě,a že ty to máš poslat a poslat jim kopii podacího lístku,a pak hovno.Já debil jsem ještě zaplatil 500 poštovný!!!
0 GoIId Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 OK...nikam neposílam....díky...:D
0 Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 :lol: Prodam itelefon , zadny podvod , rychla lod :lol: by tekken90 . Fakt nepoucitelni , tehle podvodu je plna televize a internet . Ale jde videt ze lidi jsou blby...
Otázka
GoIId
Zdravím...
Jeden borce chce koupit muj xbox za 350 USD +poštovný zaplatí my prej předem a mám ho poslat někam do nigerie ... chce po mě číslo ůčtu a ještě pár dalších věcí ...
Je to podvod co myslíte?
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts