Nowys Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tak dnes by mel vyjit Ragnarok Online :) Jsem zvedav jak se hra uchyti a kolik lidi bude smaziti :) Ale jeste vice za jak dlouho se objevi na piratske scene :) vice info zde: http://diehardgamefan.com/wordpress/wp-content/gallery/ragnarok-ds-nds/RagnarokDS_Package.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 tak uz je venku viz.http://console-forum.net/showthread.php?p=725145#post725145 prave prochazim zacatkem hry,ale nikde moznost online pripojeni...jsem zklaman... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Nevim, jestli to nebude nejaka halda, ale trosku me to zarazilo. Pry japonska verze vysla uz nekdy koncem roku 2008. Zkusil jsem ted obe spustit v desmume na pc a jedna se o tu samou verzi (akorat prelozenou). Musim potvrdit, ze na zacatku ANI U JEDNE Z NICH neni volba online hrani, jde se rovnou na novou hru a pribeh... Takze je to opravdu ONLINE hra? Pokud ano, tak ta moznost bude az nekdy v prubehu hrani, jinak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 musim rict ze zacatek je pekne dlouhej nez se neco zacne dit,po hodine hrani to vypada na porad takovy tutorial...dneska to pres noc poradne nazhavim v praci a dam vedet jak to s podporou online vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Jestli sem dobre rozumnel tak v diskusu na Romulation nekdo pise ze se k online hrani dostal tak za 20-25 hodin hrani ale nevim to jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 no tak to mame co delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Pokud jsem to dobře četl já, tak Ragnarok Online DS není MMO. Je tam pouze možnost hrát coop ve 3. A to konkrétně v lokaci Tower of Mirages, která se skládá z více než 50 pater, které jsou náhodně generované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 tak to je velka skoda,bo ja myslel ze to bude MMO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.