Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pls jak tyto soubory otevřít? 7-zip píše incorect comand line a winrar nějakou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 HJSplit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8BB76E1 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No ideální by bylo, kdybys napsal, co to má vlastně být. Osobně bych zkusil ty soubory spojit a výslednému souboru dát nějakou vhodnou příponu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8BB76E1 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No ideální by bylo, kdybys napsal, co to má vlastně být. Osobně bych zkusil ty soubory spojit a výslednému souboru dát nějakou vhodnou příponu. @HJSplit: stačí příkazový řádek edit2: to tady člověk nemůže smazat svůj vlastní příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zkouším přes HJsplit dám JOIN a vyberu soubor 1, prgogram to překonvertuje do souboru 7z a když to chcu otevřít zase ty stejné chyby (7-zip už jsem reinstalnul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8BB76E1 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 A opravdu to má být nějaký archiv? Pokud nevíš, jaký typ souboru to byl před rozdělením, možná pomůže kouknout na hlavičku prvního souboru v nějakém hexeditoru (třeba ve VirtualDubu jeden je...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Je to PS2, hra a po spojení všech archívu by to mělo být ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 total commander nakliknes prvni soubor->sloučit soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8BB76E1 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 super... už se někam dostáváme... ^_^ takže nejdřív nejdřív bych to spojil buď tím HJsplitem (i když u toho si nejsem jistý co s tím dělá), nebo jen pomocí příkazového řádku (copy/b file1.ext+file2.ext+file3.ext+...+filen.ext file.ext) a pak zkusit buď různé archivy, případně rovnou koncovku *.iso... něco z toho snad bude fungovat... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jak přesně? Zkoušel jsem označit Všecko a dát extrahovat a NIC a zkoušel jsem jedno a extrahovat a NIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 udelej to podle me to funguje jestli mas proste *.001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 total commander si s tim poradi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondrejsetina Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Ahoj. Možná ,že je to za archivované v Total Commander.. Jestli to nerozbalí 7-zip tak asi určitě,ale jak se to rozbaluje v Total Commander..? Skoušel jsem jednou rozbalit tyto soubory a šlo to nějak špatně.. Soubor (film) jsem jakousi metodou dostal na plochu ,ale nešel přehrát (neznámí formát).. Tak jsem to ještě musel překonvertovat... Možná že je to zabalené v Total Commander Ultima Prime .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Pls jak tyto soubory otevřít? 7-zip píše incorect comand line a winrar nějakou chybu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.