Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Warhammer 40K: Squad Command

LukDM

Recommended Posts

tak se na nás zase z dálky směje další strategie (kterých jak všichni víme je dosti málo)

(zas mi sem nejdou dát obrázky)

na qj.net píšou že neni jistý jestlo to bude real-tome nebo turn-based,podle mě je to při pohledu na obrázky kde je napsáno ještě enemy turn celkem jasná turn-based,uvidíme co se z toho vyklube

-kampan obsahující 13 misí

-9 multiplayer map pro 2-8 hráčů

-plně destruktivní 3d prostředí

-přes 20 různých zbraní ze světa warhammeru

článek: http://pspupdates.qj.net/THQ-announces-Warhammer-40K-Squad-Command/pg/49/aid/95487

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No neviem... strategie na PSP... sami si mozete skusit Rome... zle sa to hra... no uvidime...

RT strategie na psp by byly super, jen kdyby udelali nejakou poradnou a ne takovy shitky :/

nejlepsi strategii vydanou na psp je zatim asi ten Field commander(hra predelana z nintenda DS) ale stejne me vic bavil Red Alert na PSOne emulatoru ...loool

tak proc nikdo neudela nejakou poradnou a propracovanou stragii, ktera by vyuzivala HW moznosti psp, navic kdyz v tomto zanru neni zadna konkurence? :idea:

jsem zvedavej jak to dopadne tentokrat s tim warhammerem... na screenech toho zatim moc neukazali ale vypada to jako nadejna strategie ve stylu UFO.. no uvidime :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu