LuK4SO Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 já mám 5.00 M33-4(přes pandoru (full)) a protože mi nejdou hrát nové hry tak jsem se rozhodl pro zvíšení na 5.50GEN-D3 přečetl jsem pár návodů a diskusí ale stejně jsem pár věcí nenašel (možná přehlédl) dočetl jsem se že když mám 5.00 M33-4 a chci si to hodit na 5.50GEN-D3 tak musím nejdřív na 5.00 M33-6 a až po té na 5.50GEN-D3 mé otázky: můžu to dělat bez servisní baterie(Pandory) ? musí být prázdná pamněťová karta? na kolik musí být nabitá baterie(%) ? mužu přitom bricknout PSP? mužu přitom pokazit neco jiného? kam co nakopírovat? to bude asi vše pokud nekdo dobře poradí odmněním thenks popřípadně Credity. Prosím neodkazujte mně na návody! vjetšinu jsem pročetl ! děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 takže pandoru nepotřebuješ bricknout psp si můžeš baterie je mít nejlepší pořád v nabíjačce u toho kopírování souborů je to složitější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ano Ne 78% Ano, musel by si vypnout PSP při updatu, jinak ne http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LuK4SO
já mám 5.00 M33-4(přes pandoru (full)) a protože mi nejdou hrát nové hry tak jsem se rozhodl pro zvíšení na 5.50GEN-D3
přečetl jsem pár návodů a diskusí ale stejně jsem pár věcí nenašel (možná přehlédl)
dočetl jsem se že když mám 5.00 M33-4 a chci si to hodit na 5.50GEN-D3 tak musím nejdřív na 5.00 M33-6 a až po té na 5.50GEN-D3
mé otázky:
můžu to dělat bez servisní baterie(Pandory) ?
musí být prázdná pamněťová karta?
na kolik musí být nabitá baterie(%) ?
mužu přitom bricknout PSP?
mužu přitom pokazit neco jiného?
kam co nakopírovat?
to bude asi vše pokud nekdo dobře poradí odmněním thenks popřípadně Credity.
Prosím neodkazujte mně na návody! vjetšinu jsem pročetl ! děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts