Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradte lcd monitor poměr cena vykon

ALBI

Otázka

Mužete mi někdo poradit nějakej slušnej monitor. Nedavno jsem si koupil ps3 a hraju to na obyčejne tv a ta grafika nic moc ,tak bych si rád koupil nějakej monitor a dočkal se konečně te grafiky,nebo pokud máte odkaz na nějakou slušnou tv za solidní cenu třeba cc 10 000 tak pisněte. Raděj se chci poradit než koupit něco naprt . taky by mě zajímalo jestly raděj koupit tv nebo monitor. Děkuji za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Myslíte že by tady ten stačil http://www.alza.cz/philips-230c1-hdmi-d135971.htm a musím k tomu zapojit ještě nějaké repraky nebo bude stačit zvuk jaky tam je

Relativně by to mělo stačit, ale má naprosto ubohej kontrast..

Jinak ano, repro sestava roztažená po místnosti je dobrá, pokud si chceš hraní/filmy užít.

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslíte že by tady ten stačil http://www.alza.cz/philips-230c1-hdmi-d135971.htm a musím k tomu zapojit ještě nějaké repraky nebo bude stačit zvuk jaky tam je

100% kup zvlášť repro a nejlepe i se subačem ... at ten zvuk stojí za to ... já mám za 600 logitech s malým subačem bohatě to stačí zvuk je hodně dobrej ... navíc ... pokud nemáš dobrý zvuk tak ani našlapaná grafika ti nepomůže k dobrý atmosféře

Odkaz ke komentáři

• 0

Ten Samsung je jasná volba;), sám ho chci v brzké době koupit. Na Digibossu ho seženeš za 6 rovných. Jinak by se dali doporučit všechny Samsungy v této cenové relaci. U PS3 je důležité si dávat pozor na to, aby byl monitor 16:9, kvůli černým pruhům, které by u 16:10 vznikly (ty pruhy, ale zase nějak extra moc nevadí).

Třeba ještě tady tento není špatný, kdybys chtěl ušetřit, ale jak říkám, šel bych do toho Samsungu.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ten Samsung je jasná volba;), sám ho chci v brzké době koupit. Na Digibossu ho seženeš za 6 rovných. Jinak by se dali doporučit všechny Samsungy v této cenové relaci. U PS3 je důležité si dávat pozor na to, aby byl monitor 16:9, kvůli černým pruhům, které by u 16:10 vznikly (ty pruhy, ale zase nějak extra moc nevadí).

Třeba ještě tady tento není špatný, kdybys chtěl ušetřit, ale jak říkám, šel bych do toho Samsungu.

přesně akorát je škoda že když už něco se kupuje pro konzoli tak at je to využitý pořádně :)

Odkaz ke komentáři

• 0

sry za možný spam ale taky tedka sháním monitor a díval jsem se na ty monitory co ti zde radí a chtěl jsem se zeptat ohledně toho samsungu s tím tv tunerem nevadí tam ta odezva 5ms já sem mylsel že u monzolí je dobré mít odezvu 2ms a taky nevím jestli ten samsung podporuje full hd jinak se mi taky líbí

Odkaz ke komentáři

• 0
sry za možný spam ale taky tedka sháním monitor a díval jsem se na ty monitory co ti zde radí a chtěl jsem se zeptat ohledně toho samsungu s tím tv tunerem nevadí tam ta odezva 5ms já sem mylsel že u monzolí je dobré mít odezvu 2ms a taky nevím jestli ten samsung podporuje full hd jinak se mi taky líbí

odezva 5ms není vůbec problém ... samozřejmě že je lepší 2ms ... já mám 5ms a je vše luxusní s ničím nemám problém :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Poraďte mi, který z těchto dvou Monitourů si vybrat?

-> http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70018

-> http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68097

Hraje nějakou roli jas? Jeden Monitor má jas 300 cd/m2 a druhý jas 250 cd/m2, tak se chci zeptat, jestli je to u konzole nějak poznat.

A ještě něco, je opravdu o mnoho lepší LED než normál?

Hraje nějakou roli značka toho monitoru?

Odkaz ke komentáři

• 0
Musím tento monitor také doporučit i já ho mám a je opravdu super!

tak musím jen souhlasit,každopádně se Samsungem určitě žádnou chybu neuděláš!!!!!:)

P.S. trendy firem co dělaj vše od konvice až po nevím co..mě zrovna neberou

ale samsung je vyjímka a když si dáš dohromady TV,DVDhome,Monitor v tom jejich červeno-černým desingu ....nádhera:idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu