xxx Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Mam takovy dotaz jak vypalit wawe 6 hry pomoci toho stejneho patche jako ty predtim? napr Bioshock2? tak aby to jelo na 1.5 ale zaroven i na 1.6 tam treba i s activ isem dekuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Hry se patchují podle FW , to znamená že všechny vyšší wave se patchují stejným způsobem . Jak píšeš že jsi patchnul např . Bioshock2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 a vypaluje se to uplne normalen jako ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No jo jenže sem ho asi patchnul nejak spatne protože nejde ani na 1.5 ani na 1.6 potrebuju vedet primo jakym patchem nejlepsí by byl link vypalit už to zvládnu jenom tan patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Na 1.4, 1.5 patchovat na wave2 (360WavesPatcher)...na 1.6 nepatchovat a pouzit activate iso. Takze to mas rozdielne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 zkontroloval si abgx?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtec3k Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Na 1.4, 1.5 patchovat na wave2 (360WavesPatcher)...na 1.6 nepatchovat a pouzit activate iso. Takze to mas rozdielne. Jen se chci zeptat proc na 1.6 nepatchovat? ja mam 1.6 a pouzival jsem activate iso a ted napr. Alien vs Predator,bioshock2 a dalsi nove hry jsem patchnul pres 360WavesPatcher na wave 3 a jede mi to bez activate iso .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Na 1.6 můžeš taky patchovat, ale s Active ISO je to pohodlnější, jenom vypálíš a hraješ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 S Active iso to NENÍ pohodlnější , protože před každým spuštěním hry musíš vkládat zvlášť DVD s Aktive isem a to by mně vadilo . Kdežto patchnout hru trvá jen chvilku a potom hru jen vložíš a hned hraješ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 To je věc názoru, podle mě bude pro nováčky rozhodně pohodlnější vyměnit DVDčko v mechanice než hledat která hra má kterou wave, jestli může a jak patchovat hry s novou wave ... a co s těma hrama bude dělat až udělá update iX ... Oba jsme řekli svoje pro a proti a nechme je at si vyberou, nebudu se hádat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtec3k Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 presne souhlasim s toro .. stahnout opatchovat na wave ktery se ti hodi a vykaslat se na active iso ..:o) skoda ze jsem na to prisel nedavno :o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 takže kamos ma 1.5 chce rozjded bioshocka patchne to patchem ktery najdu kde ja to nereím pouzívam active iso potrebival bych presny link kde stahnu ten patch aby mu to jelo dík moc vsem co ste tu psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtec3k Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=72247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Jen se chci zeptat proc na 1.6 nepatchovat? ja mam 1.6 a pouzival jsem activate iso a ted napr. Alien vs Predator,bioshock2 a dalsi nove hry jsem patchnul pres 360WavesPatcher na wave 3 a jede mi to bez activate iso .. Ano, mas dve moznosti...aj patchnut na wave3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtec3k Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ano, mas dve moznosti...aj patchnut na wave3. no prave ja vim.. ja to tak delam prave proto me prekvapilo ze si napsal: na 1.6 nepatchovat a pouzit activate iso. Kdyz je podle me pohodlnejsi si to patchnout a nepouzivat active iso :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 no prave ja vim.. ja to tak delam prave proto me prekvapilo ze si napsal: na 1.6 nepatchovat a pouzit activate iso. Kdyz je podle me pohodlnejsi si to patchnout a nepouzivat active iso :o) Pretoze sa pisalo, ze opatchovane hry uz potom nespustis na novsich fw. Tak viaceri doporucovali nepatchovat a pouzivat activate iso. Tak preto som to tak pisal, ale mne je to jedno, pretoze patchujem vsetko na wave2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Já nevím , proč se tady pořád straší s tím , že se má raději používat Active iso , protože se potom patchované hry na vyšším FW nespustí . Je to pravda , ale nevidím žádný důvod , proč si vyšší FW pořizovat , když nebudu chtít hrát na netu . Mám FW 1.4 a ať bude wave vyšší jakákoli ,tak ji mohu patchnout tak abych měl iso s wave 2 a pořád mi hry půjdou spouštět bez problému . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0rf3us Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Chtěl bych se zeptat, jaký mám asi FW když mi CoD6 a GTA:EfLC fungují bez patchování a bez activeISO. A jak na tom FW rozjet nové hry? (patch nebo půjde i activeISO?) Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Chtěl bych se zeptat, jaký mám asi FW když mi CoD6 a GTA:EfLC fungují bez patchování a bez activeISO.A jak na tom FW rozjet nové hry? (patch nebo půjde i activeISO?) Moc dík Lite Touch nebo 1.61, kdy ti ten flash dělali? A jakou máš mechaniku? Mrkni do topicu pro začátečníky, jestli nevíš jak zjistit mechaniku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Lite Touch nebo 1.61' date=' kdy ti ten flash dělali? A jakou máš mechaniku? Mrkni do topicu pro začátečníky, jestli nevíš jak zjistit mechaniku :)[/quote']Může to být taky 1.6 NON-STEALTH !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0rf3us Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 No Xko nemám u sebe ( je bratrovo) a nevím kdy ho zas uvidím (on je na techniku antitalent, takže po něm to chtít nemůžu :-) ) Takže se zeptám takhle: Xko je pouze na offline hraní, takže pokud budu patchovat na wave 4, tak by to mělo chodit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nicoolas_Doe Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Kde jste přišli na to, že patchnutý hry nepůjdou na novějíším FW. Já jsem měl třeba FW 1.6 a patchoval jsem hry na wawe 3, teď jsem si nechal udělat novej flash iXtreme LT (diky romiiku:) a patchovany hry mi jsou fpohodě (odzkoušeno na Left 4 Dead 2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Mam takovy dotaz jak vypalit wawe 6 hry pomoci toho stejneho patche jako ty predtim? napr Bioshock2? tak aby to jelo na 1.5 ale zaroven i na 1.6 tam treba i s activ isem dekuji moc za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.