Sonic Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jaké jsou podle vás nejlepší PSP Minis ? :) 1.Tetris 3x 2.Heroe of Sparta 2x FieldRunner Heroe of Sparta 3.Kahoots 1x PixelJunk Crystal Defenders __________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 PixelJunk a Kahoots ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Hrál sem jednu,ale líbila by se mi Heroe of Sparta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tetris :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Muj nazor je taky Tetris a Field runner na tom sem uplne zaviselj zkldat vezicky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Hral jsem jen Crystal Defenders ale ta je dost good :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Určitě Fieldrunners, Tetris a Hero of Sparta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Field Runners( Koho tohle baví tak Vector Bude bavit jeste vic :D ), Age of zombies, a jakysi dracula, tohle tedka smažím furt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Hysteria Project ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Monsters od pixeljunku 3x, Pinball fantasies 2x, a jestli je UNO minis jak mi tvrdej na espalpsp.com tak 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 určitě PixelJunk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 věšina těch minis jsou porty z iphonu, ale nejlepší jsou podle mě asi Rocket racing a Yetti peguins :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.