Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

T-Mobile pod Googlem ?


Jarisak

Recommended Posts

Google chce prý koupit T-Mobile

Ta spekulace zní takřka neuvěřitelně, ale podle všeho nemusí být daleko od pravdy. Google má nyní vlastní telefon, operační systém na něj a také technologii Google Voice. Teď potřebuje akorát zákazníky.Ve Spojených státech amerických se podle všeho schyluje k velkému obchodu. Z několika nepotvrzených zdrojů zaznívá, že by Google měl mít zájem na koupi americké divize telefonního operátora T-Mobile. Toho vlastní společnost Deutsche Telekom. Už dříve se přitom mluvilo o tom, že svou americkou divizi míní prodat. T-Mobile je i v USA jedním z největších operátorů - má pod smlouvou zhruba 33 milionů lidí.

thenexusone--c460xc276.jpg

Hypotéza, že by Google měl T-Mobile koupit, vychází rovněž z toho, že se v poslední době výrazně zajímá o mobilní trh. Nejprve vytvořil vlastní operační systém Android, pak uvedl dokonce telefon The Nexus One. Tak trochu v pozadí je potom technologie Google Voice, která by však tomu všemu mohla dát opravdový smysl a znamenat tu kýženou revoluci, s níž mnozí Google v telefonním ranku spokují.

Google Voice by totiž mohl změnit branži mobilních operátorů od základů. Vymazal by totiž, nebo aspoň výrazně snížil poplatky za telefonování, tedy by zničil prosperující byznys operátorů. Google k tomu ale potřebuje lidi. Po převzetí T-Mobile by mohlo následovat rozdání telefonů The Nexus One zákazníkům, kteří by za výrazně zvýhodněné volání museli konzumovat reklamu, která by se jim na smartphonu objevovala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu