Ryder3.0 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 zdravím,byli byste tak hodní a poradili mi s výběrem ext. HDD? :-) ...nebo aspon mi dali jakousi směrovku :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 mrkni se na czechcomputer tam si přečit pár příspěvků msíš vědět co ty sám chceš já mám samsunga 1,5tb 2.0 USB -> maximlní spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 1,5 tb?lol není to zbytečný ? :D edit:tak půjdeme na to zkraje..myslim že nejlepší by byl přes USB(lepší usb3.0) značku bych asi volil WD či seagate dvě výborné značky co se týče harddisků :) jenom nerozumím tomuhle 2.5" 3.5" to je vizuální velikost disku? jestli jo tak je mi jedno jak bude velkej pokud nebude mít 1m x 1m ...ale zase menší může mít třeba i větší kapacitu i to je možné :) .......... tak mi poraďte něco ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 1,5 tb?lol není to zbytečný ? :D ............jenom nerozumím tomuhle 2.5" 3.5" to je vizuální velikost disku? jestli jo tak je mi jedno jak bude velkej pokud nebude mít 1m x 1m ...ale zase menší může mít třeba i větší kapacitu i to je možné :) .......... tak mi poraďte něco ;-) Tak 1,5Tb neni zbytecny ver mi mista na disku neni nikdy dost, hlavne kdyz stahujes filmy a serialy, konvertujes je treba pro psp a upujes dal to misto mizi jedna basen A m tomu 2,5 a 3.5 je to velikost disku myslim tim rozmery samotneho disku plynou z toho dve veci, 2,5 je mensi skladnejsi a nepotrebuje vnejsi zdroj takze pripojis hardisk pres usb k pc a jedes, kdezto 3,5 potrebujes jeste pripojit do eletriky a taky jde o pomer ceny a mista na disku obecne receno 2,5 s 1 tb bude podstatne drazsi jak 3,5 a hlavne kdyz budez chtit vetsi disk tak se snad ani 2,5 nedelaji a pokud jo bude to priserne drahy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 taky plánuji novej 3,5" exterňák, nakonec vybírám už jen mezi WD My Book Essential (1,5 TB, USB 2) a WD My Book 3.0 (1 TB, USB 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 to sou ale pálky za ty HDD :-X ...a nevěděl sem že ten kravskej 3.5" musíš ještě napájet :) edit: předpokládám že ten samsung co máš je 3.5" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 drahý? tak, když chceš pořizovat disk, tak si musel vědět kolik stojej :) pokud chceš bez přídavného napájení tak jedině 2,5" (nebo 1,8"), za 2000 Kč koupíš 320-500 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 drahý? tak, když chceš pořizovat disk, tak si musel vědět kolik stojej :)pokud chceš bez přídavného napájení tak jedině 2,5" (nebo 1,8"), za 2000 Kč koupíš 320-500 GB to že o něčem prohlásim že je drahý jak kurv*(jak všecko) neznamená že na to nemám :-) ...počítám se vším takže sem počítal s tim že tak 2000-3000 :-) edit:tak mi sdělte svoje zkušenosti s externími harddisky :-) ..popř. poraďte značku... :-) edit2:lol maj tam ledacos :D třeba disk za 30k i vejš ......nebo taky sem tam viděl jeden co vypadá jak topinkovač nebo mikrovlnka...lol i žehlička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Tak já používám CoolerMaster XCraft 350 Lite, 3,5" černý + Samsung Spinpoint F1 HD103UJ - 1TB SATA II Vyjde to levněj a navíc máš E-Satu, tzn. rychlejší než USB. USB3 disky jsou zatím drahé ( zatím je jen 1 myslím ). Jinak tady máš nějaké do těch 2-3 tisíc : WD My Book Essential - 1TB Samsung Story Station HX-DU010EB - 1TB Samsung G3 Station - 1TB, černá (black) Seagate Expansion External - 1TB WD My Book Elite - 1TB btw teď tu nebudu, takže ti odpovím asi pozděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 v těch lincích je chyba...error :-) ale předpokládám že to jsou všecky 3,5" bohužel nemám místo kam bych píchnul adaptér :-X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 v těch lincích je chyba...error :-) ale předpokládám že to jsou všecky 3,5" bohužel nemám místo kam bych píchnul adaptér :-X Smůla,tento je vynikající a vlastním ho,neslyšitelný a bezproblémový. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000RRQ&Search=samsung%20story%20station&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 vybírám mezi těmito: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69436 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72353 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Rozhodně WD 500GB,kámoš ho má a je dobrej.Seagate nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 seagate mám interní :-) nestěžuju si ,má ho hodně lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Z těch 3 vem ten WD. Seagate je taky dobrý, ale A-Data nevím nevím....dělají jen ramky. A žádné Seagate nikdy, jeden z nejlepších a největších výrobku pevných disků lame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
zdravím,byli byste tak hodní a poradili mi s výběrem ext. HDD? :-) ...nebo aspon mi dali jakousi směrovku :-) díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.