brians Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ahoj, Potřebuji pomoc! Včera jsem ještě hrál Battlefield Bad Company 2 betu večer a dneska jsem si chtěl znova zapařit, tak se v měnu hry chci přihlásit Login a po chvíli mi to napíše tuhle chybu: Unable to Log in, Plase try again. Co stím muže být prosimvás??? Funguje vám hra normálně nebo máte stejný problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Mě to dělá to samé, taky by mě zajímalo, čím to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 3K^;816911']Mě to dělá to samé' date=' taky by mě zajímalo, čím to je..[/quote']Děkuji ti moc za odpověď alespoň nejsem sám, kdo má ještě ten samý problém? A nevíš náhodou od kolika to nefunguje? Je to nějaký výpadek nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Výpadek to podle mě nebude.. Ale čím by to mohlo být, to nevím.. Hru jsem stahoval, no, je to tak tři dny zpátky a už mi to nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 3K^;816920']Výpadek to podle mě nebude..Ale čím by to mohlo být' date=' to nevím.. Hru jsem stahoval, no, je to tak tři dny zpátky a už mi to nešlo..[/quote'] Ale já jsem včera jěště hrál a šlo mi to úplně bez problému a najedno dneska to nefunguje. Jak píšeš tobě to už nešlo 3 dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Mě to nešlo vůbec, stáhl jsem to a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Trochu OT, ale na konzolích, respektive PS3 dělá něco podobného. Nejde se připojit. Když to zkoušíte znovu, chce to po vás nový EA login (zadáte, pochopitelně error). Chyba bude někde u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 3K^;816922']Mě to nešlo vůbec' date=' stáhl jsem to a nic :([/quote']Měl si jí nainstalovanou a šla ti spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 mají odstávku serverů :cry: "Battlefield Bad Company 2 will be unavailable during 10am to 1pm GMT (2am and 5am PST) on Tuesday 16th February for EA server maintenance." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Co se podle vás stane 25 února chápu, že beta má skončit, to si pak od toho to dne vůbec nezahraju ani tu BETU vůbec? Nebo jak to vlastně bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 hoj je nekdo shcopny mi zapujcit ea account a beta klic ke zkousce BAD COMPANY 2 ? :( dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 NE betu si nezahraješ, beta je jen na testování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 co to z tebe vypadlo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Podle dostupných informací oficiálně beta verze skončila 25.února včera už jsem se ani nepřihlásil na svůj účet. Docela mě to naštvalo tuhle hru jsem hrál nejraději a už skončila tahle beta. EA mohla její termín k ukončení protáhnou dejme tomu ještě o 14 dní, aby si jí odskoušelo více lidí, protože každým dnem narůstal počet zájemců o vyskoušení téhle hry. Ale jenom 1 měsíc na vyskoušení je sakra hodně málo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jestli jsi ji měl tak rád tak není problém si 3.3 pořídit origo ... nevím proč by měla beta testování probíhat i po vydání plné verze ... o toho to byla beta aby se vychytali mouchy do plné verze ...a jak si spávně napsal BETA byla funkční do 25.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jasně že "vůbec" vždyt co na ukončení bety bys chtěl jinýho pochopit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jak říkám zájemců bylo spousta a většina to třeba ani nestihla vyskoušet a náhle už byla hra takhle hloupě ukončená a test trval jenom 30 dní co za takovou krátkou dobu dokážete stihnout? Nahrál jsem max. 90 hodin a moje scoore bylo přes 1 000 000,- bodů a byl jsem na 1500 místě. Teď už to vůbec nezjistím na jakém místě jsem se přesně umístil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Bylo by ti to stejně k hovnu, protože při vydání resetují všude statistiky. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Beta tu byla, lidi měli možnost. Kdo ji nevyužil tak je to jeho blbost. 30 dní na vyzkoušení jedný mapy a modu je myslím až moc a popravdě už ta mapa lezla na nervy. Mimo jiné jaký jsi měl stats ti může být jedno, jak už to tady někdo psal tak v plné hře jedeš od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Není to sice přímo k tomu účtu, ale chcu se zeptat esi má single nějakej příběh , třeba jak COD ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jo ma ted to hraju , je to fakt super 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Není to sice přímo k tomu účtu, ale chcu se zeptat esi má single nějakej příběh , třeba jak COD ? díky Děj to má. Teď jsem to dohrál, tak ti něco o tom řeknu. Byl to jako mix Crysis, Commandos Strike Force a Call of Duty 6. Na Crysis se to teda podobalo až moc. Myslím co se týče zbraní, zvuků a některých vozidel. Jinak s tím rozbíjením zdí, no ze začátku se mi to líbilo, ale pak to omrzí a někdy to i zamrzí :D Prostě mohlo to být víc doladěné. Ale co bych tomu vytkl nejvíc, je doba hraní. Dnes jsem si to stáhl a teď jsem to dohrál. Čistá doba hraní tak 2,5 hodiny, což je fakt moc málo. Ale zase co jim vyčítat, když Battlefield je hlavně MP akce. U Bety jsem se bavil daleko víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 presne tak :D , ale zajimava je 1 mise v 2.svetove valce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kampaj321 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Musis to zkusit pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.