Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Zdravim, koupil jsem si pandora batery, a když ji dám do psp tak se rozsvítí diodka power zeleňe a přitom jsem nic jsem ho ani nezap. Plus s pandorou nejde zapnout. Neví někdo jak se to dá vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 To je ale správně, že se děje toto... kdyz chces flashovat potrebujes k ni jeste MMS (viz tutorialy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 čti man http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 a je normální že nejde zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 neni ten tutoriál i pro visty? protože ten XPčkovej na vistách nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 a je normální že nejde zapnout? jo musis tam mit tu magic memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ty potřebuješ tohle : Postup1 ) Formát karty - tento formát karty by u Dcv8 už neměl být potřeba, kdyby to přece jen nešlo udělejte ho Rozbalte a nakopírujte na disk C:\ mspformat. Do PSP nebo čtečky karet vložte kartu kterou chcete přeměnit v "Magic" Memory Stick Zformátujte Memory Stick libovolnou utilitou (připojíte USB a kartu naformátujete v PCTento počítač / klinete pravým tlačítkem na Vyměnitelný disk (PSP/čtečka karet) a dáte Naformátovat )Klikněte na Spustit a čekejte dokud nebude hotovo. Klikněte na OK Zapněte Příkazový řádek (START/Spustit/cmd)a napište: C:\mspformat X (X - označení jednotky vašeho PSP)Pro potvrzení dejte Y a Enter(na obrázku označeno červeně co budete psát ) Odpojte USB a vyndejte a znovu zandejte kartu. Formát je hotov 2 ) Tvorba MMS Rozbalte archiv a složku PSP a soubor 500.PBP nakopírujte na kořen karty. Spusťte TimeMachine a dejte první možnost (pokud chcete mít možnost si nastavit tlačítko pro Multiboot)screeny z verze Dcv6 - až na tu 6 je to úplně stejný :-) Spusťte program Despertar del cementerio8. Potvrďte X. Poté podržte pár sekund tlačítko kterým chcete startovat při multibootu Dcv8 (já mám L )(pozor: Dcv8 je nutno spouštět pod 2.XX a vyšším - 3.XX, 4.XX !!!, pokud máte nastaveno custom téma tak ho vypněte...jinak Dc nespustíte)) 3 ) Tvorba PB Spusťte Hellcat Creator a dejte Battery options. Dejte možnost "dump battery serial to file" Poté dejte možnost "make battery Pandora" , vypněte aplikaci, vaši EEPROM můžete kdykoliv načíst zpět aby jste měli normal battery s vaším původním číslem ( set battery serial from file ), nebo možností "make battery normal" ale s jiným číslem než jste měli - je to celkem jedno U verze 4 jsou tyto možnosti v Battery option 4 ) Flash PSP Do PSP které chcete flashnout vložte nejdřív MMS a poté PB, držte tlačítko, které jste si zvolili v Dcv8 (jinak vám PSP nabootuje do XMB menu) Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní. PSP se zapne do PB menu: # Install 5.00 M33 - nainstaluje 5.00M33 # Install 5.00 OFW - nainstaluje ofic. FW 5.00 # NAND operations - záloha/obnova NAND zálohy - lflash - smaže celou flash paměť, můžete si navolit velikosti všech čtyř flash pamětí - Create new idstorage - dokáže vygenerovat nové idStoragepro PSP = opravuje fullbrick, při obnovení MAC adresy musí být Wifi, zapnutá, můžete taky nechat náhodně vygenerovanou MAC adresu, pozor ! nebude fungovat podpora drm video/adio MagicGate - Change region - změní region PSP - PSP bude identifikováno jako nové zařízení, PC USB, PS3 remote i na PSN # HARDWARE info - informace o PSP # Test M33 - spuštění 5.00 M33 přímo z karty #Shutdown - vypne PSP # Reboot Device - restartuje PSP foto by Jake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 o to sem se snažil, ale v příkazovym řádku mi to hodí hlášku ,,C:\mspformat není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ten soubor mspformat.exe musíš mít přímo an disku C:\ nebo ho dát jinam a pak uvést tu cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 hm už to stahuju udělal jsem všechno tak jak jsem měl zeptalo se mě to jestli chici províst tu akci dal jsem Y a hodilo mi to ,,open error (read),, tak co mám udělat teď? tak karta mám hotovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Turboboss
Zdravim, koupil jsem si pandora batery, a když ji dám do psp tak se rozsvítí diodka power zeleňe a přitom jsem nic jsem ho ani nezap. Plus s pandorou nejde zapnout. Neví někdo jak se to dá vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.