Galaxy Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Jak myslis baterku s cervenou carkou a podtim blesk? Udelej screen (Home + Power tlacitko). Ale kdyz mas iPT novy, takze vadny kabel by se te tykat nemel, proto by to nabijet melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 tady tohle tam mám a nejde mi spustit http://km.support.apple.com/library/APPLE/APPLECARE_ALLGEOS/HT1476/HT1476_1.jpg Tak ipod už jde zapnout ale nabíjí to nějak strašně pomalu už to nabíjím přes 4 hodiny a místo 10% mám nabito jen 15%...nabíjím to přes USB na počítači nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Kabel mas v poradku? (Jen se ujistuji, ale kdyz mas novy iPod tak asi ano.) A kdyz to napojis do site, tak ti to nabiji normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 muzu se zeptat mohu itunes mit na dvou pocitacich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ano, ale ta synchronizace je potom nicmoc. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 kam mam vkladat hry, ktere mam tady z fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Normalne do iTunes, pak je tam zatrhnes a syncnes s iPhonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Chci se zeptaj jestli jde v ipodu touch 4g odstranovat hudba? a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 jo jde...přes iTunes jako v každym iP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 ale ja myslim přímo v tom ipodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 ale ja myslim přímo v tom ipodu Jde to napriklad pres iFile, ale v seznamu hudby iPodu ti to zustane (a nepujde to prehrat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Update tutoriálu. PS: návod upraven narychlo, proto je velmi možné, že v něm bude něco chybět. Pokud chcete pomoct, napište mi PM nebo sem do vlákna a já to doplním. (v případě větší pomoci vás napíšu jako spoluautory a pošlu nějaká GB např. na czshare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bakerteam Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Zdravím, chci se zeptat, jak mám udělat tu registraci bez kreditky, když tam mám na výběr pouze kreditky, žádná možnost bez kreditky tam není. :) Zde je screen: http://img843.imageshack.us/img843/8877/beznzvuew.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Musíš dať stiahnuť FREE hru , potom dáš create new account a tam bude tá možnosť :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrill002 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 ahoj jsem nový majtel dovezeného ipodu z ameriky a nevim jak si zalozit account bez toho abych tam daval creditni kartu a chci stahovat jen free aplikace a pak jeste nema tady nekdo odkaz na cz itunes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 máš to v předchozim příspěvku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.