Davee Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Nejde mi pustit Recovery menu...chci nějaké pluginy, ale nefungujou... :( Nebo pls poraďte, jak mám zprovoznit ty pluginy... :ziped: :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Stačí číst a dát za cestu do pluginu 1 ... nebo pomocí selectu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Stačí za ně v textáku napsat 1 a jsou aktivovaný, do recovery menu vůbec nemusíš např. ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 // :sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Jasně, dík...ale stejně se mi zdá..že to varování při vybití baterky mi nefunguje... Jo pardon...nemá mě to varovat, i když hraju hru? Nic na obrazovce nebylo, až když jsem vypnul hru, tk mě to BLIKALO....ale k čemu to je, když mě to během hry nevaruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Pluginy se aktivují zvlášť pro menu a zvlášť pro hry.. soubory vsh.txt a game.txt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Pluginy se aktivují zvlášť pro menu a zvlášť pro hry.. soubory vsh.txt a game.txt Viz. topic pro začátečníky kde to je napsané Takže Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Nejde mi pustit Recovery menu...chci nějaké pluginy, ale nefungujou... :( Nebo pls poraďte, jak mám zprovoznit ty pluginy... :ziped: :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts