Davee Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Nejde mi pustit Recovery menu...chci nějaké pluginy, ale nefungujou... :( Nebo pls poraďte, jak mám zprovoznit ty pluginy... :ziped: :psp:
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Stačí číst a dát za cestu do pluginu 1 ... nebo pomocí selectu
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Stačí za ně v textáku napsat 1 a jsou aktivovaný, do recovery menu vůbec nemusíš např. ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 // :sorry:
0 Davee Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Jasně, dík...ale stejně se mi zdá..že to varování při vybití baterky mi nefunguje... Jo pardon...nemá mě to varovat, i když hraju hru? Nic na obrazovce nebylo, až když jsem vypnul hru, tk mě to BLIKALO....ale k čemu to je, když mě to během hry nevaruje...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Pluginy se aktivují zvlášť pro menu a zvlášť pro hry.. soubory vsh.txt a game.txt
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Pluginy se aktivují zvlášť pro menu a zvlášť pro hry.. soubory vsh.txt a game.txt Viz. topic pro začátečníky kde to je napsané Takže Lock
Otázka
Davee
Nejde mi pustit Recovery menu...chci nějaké pluginy, ale nefungujou... :( Nebo pls poraďte, jak mám zprovoznit ty pluginy... :ziped: :psp:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts