RodriguezTwiggy Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mátě někdo něco objednané z USA? Jak je to s velikostma, mají je stejné jako my, nebo třeba větší? Já jsem si kdysi objednával mikinu Monster Energy z USA, velikst L a když ji mám na sobě tak je to tak XL. Chci si právě objednat věci z USA a nechci aby mi došly malé, nebo naopak velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Hele tohle přesně nevim ale když si najdeš nákej CZ Shop tak tam bys měl mít tabulku velikostí a většinou tam bejvaj vypsaný EU , USA atd. tak se jukni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 jo mám to, jsem myslel že jsou přepočty jen na boty. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.