RodriguezTwiggy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Mátě někdo něco objednané z USA? Jak je to s velikostma, mají je stejné jako my, nebo třeba větší? Já jsem si kdysi objednával mikinu Monster Energy z USA, velikst L a když ji mám na sobě tak je to tak XL. Chci si právě objednat věci z USA a nechci aby mi došly malé, nebo naopak velké. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enty Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Hele tohle přesně nevim ale když si najdeš nákej CZ Shop tak tam bys měl mít tabulku velikostí a většinou tam bejvaj vypsaný EU , USA atd. tak se jukni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodriguezTwiggy Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 jo mám to, jsem myslel že jsou přepočty jen na boty. dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts