goniaaa Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Som si kupoval to pspcko uz bez toho spustacieho tlacidla.Zapinala sa zapalkou kerou som potlacil zvysok toho tlacidla,,,lenze ked som ju pojical kamaradovi tak uz ani ten zvysok tam nebol...:bash: A neviem ziadnym sposobom ju zapnut,,neviete my poradit ktore stych 4 kontoktov treba prepojit aby nabehla? Ps: mozno tak pchat daku zeleznu chujovinu a este to aj skratuval :ziped::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 nepochopil jsem přesně co máš za problém ale myslím že stačí propojit nachvíly první dva z hora ale rači počkej než to někdo potvrdí tady je kdyštak odkaz na nový vyp. ale je jich tam 10 ( asi pro jistotu ) :cheesygrin: http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/4044-nahradni-3-polohovy-vypinac-power-pro-psp-baleni-10-kusu-142/ ale počkej co napíšou ostatní (rači):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 nepochopil jsem přesně co máš za problém ale myslím že stačí propojit nachvíly první dva z hora ale rači počkej než to někdo potvrdí tady je kdyštak odkaz na nový vyp. ale je jich tam 10 ( asi pro jistotu ) :cheesygrin: http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/4044-nahradni-3-polohovy-vypinac-power-pro-psp-baleni-10-kusu-142/ ale počkej co napíšou ostatní (rači):bash: To by to musel pájkovat na tu Power bordku ,doporučuju koupit celou novou .. Pokud bys měl zájem můžu ti to opravit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 To by to musel pájkovat na tu Power bordku ,doporučuju koupit celou novou ..Pokud bys měl zájem můžu ti to opravit ... pdle mě to nemůžeš spájet na "tvrdo" protože to je jenom spínač to tlačitlko power proto se posouvá nahorů dolů. zatím co hold je vypínač... je možný že se pletu ale teoreticky by mu stačilo vzít kus drátku a nachvíly ty dva kontakty přemostit a psp by se mělo zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 pdle mě to nemůžeš spájet na "tvrdo" protože to je jenom spínač to tlačitlko power proto se posouvá nahorů dolů. zatím co hold je vypínač...je možný že se pletu ale teoreticky by mu stačilo vzít kus drátku a nachvíly ty dva kontakty přemostit a psp by se mělo zapnout... Je to zbytečný to zapínaní tě vyjde na něco kolem 300kč ... tuším Ale pokud je šikovnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Je to zbytečný to zapínaní tě vyjde na něco kolem 300kč ... tuším Ale pokud je šikovnej ... tak to určitě ona i ta celá deska stojí do 300kč takže se to nevyplatí letovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.