Jersey Jazz Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Stáhl jsem demo na ps3 v pkg dal na kartu v psp ale nic se neukazuje v ps jak to mam udělat aby se rozjelo?mám totiž jen bezdrat net a nemam router tak to skoušim takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/game/downloadgame.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 návod je na hry stažene z učtu ze store ja to z učtu nemam,potřebuju vědet jak to nainstalovat pkg aby se zobrazilo v ps3 když to skopiruju na kartu a pak dam do ps3 prostě jak to udělat bez připojení k inetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Copying PlayStation® format software to play on a PSP™ system Kopírování softwaru ve formátu PlayStation® pro hraní na systému PSP™ Pokud je stažený software formátu PlayStation® (za peníze nebo bezplatně) kompatibilní se systémem PSP™, je možné hru přehrávat také na systému PSP™. 1. Pomocí kabelu USB připojte systém PSP™ k systému PS3™. V systému PSP™ musíte mít vloženu paměťovou kartu Memory Stick Duo™. 2. V úvodní nabídce systému PSP™ v kategorii (Settings) vyberte možnost (USB Connection). 3. Z úvodní nabídky systému PS3™ vyberte software ve formátu PlayStation®, který chcete zkopírovat do kategorie (Game) a stiskněte tlačítko . 4. Vyberte možnost [Copy]. Kopírování proveďte podle pokynů zobrazených na obrazovce. Zkopírovaný software ve formátu PlayStation® na systému PSP™ můžete spustit v nabídce (Memory Stick™) v kategorii (Game). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 návod je na hry stažene z učtu ze store ja to z učtu nemam,potřebuju vědet jak to nainstalovat pkg aby se zobrazilo v ps3 když to skopiruju na kartu a pak dam do ps3prostě jak to udělat bez připojení k inetu. Bez připojení PS3 do sítě to nejde, navíc na posledních FW je to tuším zablokovaný, takže stahuj dema přes PSN Huhlo, teď si trochu vedle, on stahoval PS3 demo an PC a chce ho dát do PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 přesně to jsem myslel tekku díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 UPssssst:lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Travis Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Nechci zakládat nové vlákno a tak se ptám tady. Když stáhnu z PSStore jakékoliv demo, tak mi při instalaci chcípne někde okolo 10 - 14% a nenainstaluje se. Týká se to všeho co stáhnu. Naposled se mi ani neupdatovala hra. Co to může být za problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 malo mista na HDD napriklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Travis Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 250 a úplně prázdná. Většinou to hlásí chybu 80029564 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ;) http://www.google.com/search?q=80029564+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
Stáhl jsem demo na ps3 v pkg dal na kartu v psp ale nic se neukazuje v ps jak to mam udělat aby se rozjelo?mám totiž jen bezdrat net a nemam router tak to skoušim takhle.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.