Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox nenačte hru


krtek6

Otázka

zdravím...ted jsem si vypálil BioShock.2.PAL.XBOX360-DNL podle návodu...přes 360wavepatcher jsem to stahl na wave3 a vypálil přes clone cd rychlosti 2-2,4 ..na DVD+R DL Verbatim...a xbox to prostě nechce načist...bere to jako kdyby cd v mechanice nebylo "open tray" ..ostatní cd bere a načitá automaticky.. neví někdo co s tím??:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

AvP je víceméně v pořádku. První chyba je Angle 359, to ti Abgx opraví. Druhá chyba je z důvodů neupdatovaného Abgx (update ještě nevyšel), CRC ale odpovídá Wave 6, imo je to také v pořádku.

BioShockvyhazuje problémy, protože, jak jsi sám napsal, je patchovaný. Nemužeš kontrolovat takovou hru, bude vyhazovat chyby. Zkontroluj jí před patchováním (jestli je v pořádku) a pak už ne. Nahoď sem kdyžtak výstup z Abgx před patchováním.

Jinak problém může být i u pálení, mě se občas nepovede finalizace disku a pak se DVD jeví úplně stejně jako u tebe (pouze Open Tray)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takhle je to v pořádku (CRC E2FA3A26 je wave 6), zkus to vypálit znova, jak řikal Nanaki, v ničem jinym už problém být nemůže.

Jinak tady si stáhni a nainstaluj neoficialní patch pro abgx, aby rozpoznal wave 5 a 6.

http://console-forum.net/showpost.php?p=817782&postcount=2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zkusím to teda znovu patchnout a smahnout a uvidim...tady ty wave mě už štvou porádně jsem od té doby nic nehral... :-/ akorat mrvim cd..díky za pomoc..

//tak jsem vypálil tentokrát AVP... opět stejnej problém...pálím to na smažírně v ntb.. ted jsem zkoušel ještě treba SF4..normálně načetlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu