Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP FAT - ohoblovanej šroubek

Typan Cz

Recommended Posts

hoj, na mym fatku mam zední šroubek totálně ohoblovanej (místo drážek je tam jen kolečko) a já sem si nedotáh zadní kryt, takže část okolo HOME a + a - mi vrže nahoru a dolu. nemáte nějakou radu jak ten šroubek vyměnit nebo s tim něco udělat ?

thx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale když ta zahřeješ pájkou tak se šroubkem vytáhneš i závit co tam udělal a už tam nepude žádnej :?, jediné co se dá udělat je odvrtat, nebo nějak šikovně "odlomit/ubrousit" vršek šroubu aby ses mohl po odendání krytu chytnout kleštěma přímo za šroub a vatočit ho :roll:, případně ještě pokud neni šroubek nijak zahlouben můžeš jehlovejma pilníčkama udělat do hlavy šroubu podélnou prohlubeň abys ho mohl vyšroubovat plochym šroubovákem.

Odkaz ke komentáři

Nepotřebuješ ani vratačku ani mikropájku. Znám lepší způsob: Dej si to na ručník pak si taky dej pozor na display a tlač na to vší silou a šroubuj to. Po 15 až 20 minutách to určitě povolí. Vim to pač to měl kámoš taky. Sme to ohoblovali až tam místo + bylo O :D Ale jestli to nepujde určitě zkus tu pájku :D

Odkaz ke komentáři

Nahřát jo? Dobrá rada... Já sice nemám ohoblovaný šrouby (teda jen trochu.. alepochopíte proč), ale 2 právě vzadu pod baterií prostě nejdou vyšroubovat..zkoušel jsem olej, dělal jsem to jemně i silou a oddělal sem na tom 3 šroubováky (1 se rozdrolil, jeden se zlomil a jeden ohnul :D)... Ještě nějaké rady?..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu