Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nelze naformátovat karta

crazzy

Recommended Posts

Zdarvím všechny, mám prosbu jestli mi někdo neporadí. Mám PSP 2004 a v něm kartu od Sandisku MS PRO-HG Duo 8GB a u několika sejvů mi to napsalo corupted data, chtěl jsem tedy vadné data smazat a nic tak jsem zkusil formát přímo v PSP a napsalo mi to chybu Format failed (8022008C) tak jsem zkusil formátovat v PC a i tam mi to napsalo že systém nemohl dokončit formátování. Chtěl bych proto poprosit o pomoc jestli někdo ví co s tím jelikož karta stála okolo 3000.- tak se mi nechce ji hned odepisovat. Díky moc všem za rady.:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem podobny problem, karta proste najednou prestala reagovat a nikdo kdo tomu trosku vice rozumi s ni nedokazal hnout, ani ja sam, kartu jsem odepsala a bohuzel jsem ani nenasel doklad abych ji mohl reklamovat, byl to klasický FAKE takže bych byl uspesny, kde jsi ji kupoval ze stala tolik penez?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu