crazzy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Zdarvím všechny, mám prosbu jestli mi někdo neporadí. Mám PSP 2004 a v něm kartu od Sandisku MS PRO-HG Duo 8GB a u několika sejvů mi to napsalo corupted data, chtěl jsem tedy vadné data smazat a nic tak jsem zkusil formát přímo v PSP a napsalo mi to chybu Format failed (8022008C) tak jsem zkusil formátovat v PC a i tam mi to napsalo že systém nemohl dokončit formátování. Chtěl bych proto poprosit o pomoc jestli někdo ví co s tím jelikož karta stála okolo 3000.- tak se mi nechce ji hned odepisovat. Díky moc všem za rady.:cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimmjow Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Mozna bych zkusil reklamaci pokud z karty nejde cist a ani nelze formatovat me osobne nic nenapada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarisak Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 zkus tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=21645 pak jestli neni fake nebo reklamaace jinak nwm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielsQ Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 nevim asi jedine Reklamace me napada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreepeo Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Mel jsem podobny problem, karta proste najednou prestala reagovat a nikdo kdo tomu trosku vice rozumi s ni nedokazal hnout, ani ja sam, kartu jsem odepsala a bohuzel jsem ani nenasel doklad abych ji mohl reklamovat, byl to klasický FAKE takže bych byl uspesny, kde jsi ji kupoval ze stala tolik penez?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts